GTA Türk City internetteki geçmişi

• Konuyu başlatan EZH
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 30
  • Görüntüleme 10.593
Mod bittiğinde açıklama yazmıştı radreSword, şu açıklamayı okuyalım (Açıklama);

Bir de bu modun 2. versiyonu duyurmuştu radreSword. Bir de bu açıklamayı okuyalım(Açıklama);

Şimdi maalesef bu sitelere girilemiyor ama 1 tanesi hariç, şimdi de o girilemiyor ama bir site sayesinde şimdi girebiliyoruz. Bu site sayesinde girebiliyoruz o siteye, Wayback Machine adresinden bulabiliyoruz, GTA Türk City'in ilk resmi site anasayfası bu şekilde:

Logoya tıkladığımızdan sonra altta bulunan soldan 2. şeye tıklayalım, karşımıza ayrıntılar çıkıyor ve o ayrıntıları bir okuyalım;

4. sayfada bir yarışma varmış bir bakalım mı? Bence bakalım;

Şimdilik maalesef bu kadar şey ulaşılabilir, diğer ulaşılabilir şeyler de var ama yarım yamalak, o sitede ki bulunan indirme linki kırık olduğu için ulaşılamıyor sanmayın, ben birçok şeyi arşivlediğim gibi bunuda arşivledim , sadece mod olduğu için elinizde GTA Vice City olması lazım. İndirme linki:

15 sene oldu yahu. Bırakın artık GTA Türk City'nin yakasını

Bu yama gibi bir daha gelmez hocam .

15 sene oldu yahu. Bırakın artık GTA Türk City'nin yakasını madem arşivcisin kabus69 yamam da var mı sende

Hocam vardı 2008 bilgisayarımda kayıtlıydı onu bulamıyorum, ama linki bende vardı şu an rapidshare maalesef kullanılamıyor. Burada hocam sizin cevap vereceğinizi sanmazdım şu an sevinçten ağlıyorum.
@radreSword burada bu konuda yapmış olduğun modla ilgili istersen bir göz atabilirsin.

Son düzenleme:
15 sene oldu yahu. Bırakın artık GTA Türk City'nin yakasını madem arşivcisin kabus69 yamam da var mı sende
Hocam gerçekten siz misiniz? İsminizi görünce bile duygulandım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…