GTA Turkey mod eklentileri virüs algıladı

Windows Defender uygulaması Trojan:Win32/Vigorf.A virüsünü bulup temizleyebilir. Eğer Windows Defender Trojan:Win32/Vigorf.A virüsünü tepit ettiyse ve karantinaya aldıysa virüs çalışamadan etkisiz hale getirilmiş demektir. Bu durumda panik yapmanıza gerek yok.

Eminim doğrudur, Malwarebytes indirdiniz mi?

Hocam ciddiyim birçok GTA YouTuber'i çekti ve 2016'dan beri oynuyoruz bu modu adımız gibi aklımızda nasıl başladığı.

Oğlum o kadar eminsen yoktur niye soruyon
2016'dan beri oynuyoruz bu modu adımız gibi aklımızda nasıl başladığı.
8 yıldır hiç mi bakmadın

Hocam virüs kaldırıldı yazıyor.

Oğlum o kadar eminsen yoktur niye soruyon

8 yıldır hiç mi bakmadın.

Mod 2018'de çıktı ve eklentiler 2021'de çıktı bir süre bırakmıştık.

Hocam virüs kaldırıldı yazıyor.

Mod 2018'de çıktı ve eklentiler 2021'de çıktı bir süre bırakmıştık.

Farklı sürümleride var onlar daha önceden çıktı ben final modundan bahsediyorum.

Eminim doğrudur, Malwarebytes indirdiniz mi?

Hocam sonuç geldi.

Dosya Ekleri

• 21.PNG
    9,7 KB · Görüntüleme: 27
  • Ekran Alıntısı.PNG
    16,5 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:

Saçma yazım kuralları yüzünden 1 saat ban yedim. Sonuç temiz iyi akşamlar.

Saçma yazım kuralları yüzünden 1 saat ban yedim. Sonuç temiz iyi akşamlar.

Sonuç temiz değil tarama yaparken bilgisayar donmaya başladı hatta bir trojanlı site bana saldırdı ve antivirüs tespit etti. Bu kadar severek oynadığım yapımcının yaptığı görgüsüzlük beni üzdü. Çoğu kişi bu oyunu oynuyor ve bu oyunlarda virüs var. Bu oyunun 7.1 sürümünü indirdiğimde de bilgisayar yavaşlamıştı. Ayrıca bu adam bu kadar ünlü neden içine virüs koyuyor ki? Format attım.

En azından bilgisayarım temizlendi. Bu konuya ilgi verenler için çok teşekkür ederim iyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…