GTA Turkey mod eklentileri virüs algıladı

Trojan:Win32/Vigorf.A tehlikeli bir truva atıdır. Bu virüs bulaştığında bilgisayarınız uzaktan kontrol edilebilir olur. Aynı zamanda bu virüs bulaştığında, virüsü oluşturan kişi bilgisayarınızda komut çalıştırabilir.

Mesela uzaktan bilgisayarınızdaki tüm şifreleri çalabilir ya da dosyalarınızı şifreleyebilir.

Trojan:Win32/Vigorf.A virüsü bilgisayarınızda bir arkakapı oluşturur. Bu sayede saldırganlar dilediklerinizde sanki PC'nin başındaymış gibi bilgisayarınızı kontrol edebilirler. Facebook, Gmail gibi hesaplarınızın şifresini çalabilirler.

Trojan:Win32/Vigorf.A özellikle uzaktan bilgisayarınıza yazılım yüklemek için kullanılır. Mesela fidye yazılımı. Saldırgan Trojan:Win32/Vigorf.A virüsünü kullanarak uzaktan bilgisayarınıza fidye yazılımı yükler ve tüm dosyalarınızı şifreler. Daha sonra şifre çözmek için sizden fidye talep eder.

BAŞKA BİR FORUMDAN ALINTIDIR

Windows Defender uygulaması Trojan:Win32/Vigorf.A virüsünü bulup temizleyebilir. Eğer Windows Defender Trojan:Win32/Vigorf.A virüsünü tepit ettiyse ve karantinaya aldıysa virüs çalışamadan etkisiz hale getirilmiş demektir. Bu durumda panik yapmanıza gerek yok.

Eminim doğrudur, Malwarebytes indirdiniz mi?

Hocam ciddiyim birçok GTA YouTuber'i çekti ve 2016'dan beri oynuyoruz bu modu adımız gibi aklımızda nasıl başladığı.

Çok sevdiğim mod olan turkey mod indirdim ve eklentileri de yanında indirdim ancak uzaktan yönetilebilen bir virüs algılandı, engellendi yazısı geldi. Çalıştırdım eklentiyi kurdum fakat oyundan attı, bir şey olduğunu düşünüyorum. Ancak mod yapımcısı güvenilir biri olduğuna inanıyorum, 2016'dan beri bu modu indirip kullanıyorum. Format atmalı mıyım?

Hocam virüs kaldırıldı yazıyor.

Oğlum o kadar eminsen yoktur niye soruyon😀

8 yıldır hiç mi bakmadın.

Mod 2018'de çıktı ve eklentiler 2021'de çıktı bir süre bırakmıştık.

Farklı sürümleride var onlar daha önceden çıktı ben final modundan bahsediyorum.

Eminim doğrudur, Malwarebytes indirdiniz mi?

Hocam sonuç geldi.

Dosya Ekleri

• 21.PNG
    21.PNG
    9,7 KB · Görüntüleme: 27
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    16,5 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:

Farklı sürümleride var onlar daha önceden çıktı ben final modundan bahsediyorum.

Hocam sonuç geldi.

Saçma yazım kuralları yüzünden 1 saat ban yedim. Sonuç temiz iyi akşamlar.

Saçma yazım kuralları yüzünden 1 saat ban yedim. Sonuç temiz iyi akşamlar.

Sonuç temiz değil tarama yaparken bilgisayar donmaya başladı hatta bir trojanlı site bana saldırdı ve antivirüs tespit etti. Bu kadar severek oynadığım yapımcının yaptığı görgüsüzlük beni üzdü. Çoğu kişi bu oyunu oynuyor ve bu oyunlarda virüs var. Bu oyunun 7.1 sürümünü indirdiğimde de bilgisayar yavaşlamıştı. Ayrıca bu adam bu kadar ünlü neden içine virüs koyuyor ki? Format attım.

Sonuç temiz değil tarama yaparken bilgisayar donmaya başladı hatta bir trojanlı site bana saldırdı ve antivirüs tespit etti. Bu kadar severek oynadığım yapımcının yaptığı görgüsüzlük beni üzdü. Çoğu kişi bu oyunu oynuyor ve bu oyunlarda virüs var. Bu oyunun 7.1 sürümünü indirdiğimde de bilgisayar yavaşlamıştı. Ayrıca bu adam bu kadar ünlü neden içine virüs koyuyor ki? Format attım.

En azından bilgisayarım temizlendi. Bu konuya ilgi verenler için çok teşekkür ederim iyi akşamlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı