MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
Hata raporu ile birlikte paylaştım. Sabahtan itibaren indirmediğim Visual C++ dosyası kalmadı msvcp140.dll ve vcruntime140.dll dosyalarını silip kurmayı da denedim hiçbir türlü olmuyor TW verebilirim yardımcı olur musunuz?
Aşağıdaki yazılımları kurun. Kurulu olduklarına dair hata alırsanız Denetim masasından yüklü olan C++ 2015 kütüphanelerini kaldırıp öyle deneyin kurulumu.
Download dedikten sonra hem vc_redist.x64.exe hem de vc_redist.x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit de olsa hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.
Kendi mesajınızda da dediğiniz gibi el ile indirdiğiniz DLL dosyalarından oldu. Şimdi bozuk DLL'leri silip gerekli yazılımı kurduğumuz için tekrar aynı sorunu yaşamazsınız.
Olur da hata tekrarlanırsa da yeni bir konu açabilirsiniz, yardımcı oluruz tekrardan.
Fakat ben el ile DLL dosyası indirmeden önce de hatalı olacak ki GTA V yükleme ekranındayken beni atıyordu. Zaten bunun çözümünü ararken dün bahsettiğim DLL dosyalarını silmem ve Visual C++ programlarını yeniden kurmam gerektiğine dair birkaç yazı okudum ve o sırada almaya başladım 0xc000007b hatasını. Acaba olayın en başında ne yapmam beni GTA V ve benzeri oyunları yükleme ekranında atmasına sebep oldu bunu çözemedim.