Çözüldü GTA V "0xc0000007b" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Edward Thatch

Kilopat
Hata raporu ile birlikte paylaştım. Sabahtan itibaren indirmediğim Visual C++ dosyası kalmadı msvcp140.dll ve vcruntime140.dll dosyalarını silip kurmayı da denedim hiçbir türlü olmuyor TW verebilirim yardımcı olur musunuz?

Çözüm
C:\Windows\System32\msvcp140.dll
C:\Windows\System32\vcruntime140.dll dosyalarını silin.

Aşağıdaki yazılımları kurun. Kurulu olduklarına dair hata alırsanız Denetim masasından yüklü olan C++ 2015 kütüphanelerini kaldırıp öyle deneyin kurulumu.

Fakat ben el ile DLL dosyası indirmeden önce de hatalı olacak ki GTA V yükleme ekranındayken beni atıyordu. Zaten bunun çözümünü ararken dün bahsettiğim DLL dosyalarını silmem ve Visual C++ programlarını yeniden kurmam gerektiğine dair birkaç yazı okudum ve o sırada almaya başladım 0xc000007b hatasını. Acaba olayın en başında ne yapmam beni GTA V ve benzeri oyunları yükleme ekranında atmasına sebep oldu bunu çözemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…