GTA V 1.1Mbps internet ile kaç saate iner?

İşletim sistemi
Windows 10

Rude Player

Hectopat
Daha fazla  
GTA V indiriyorum. 75 GB indi, kalan 20 GB kaç saate iner?

Donanım bilgilerim yazıyor orta ayarlarda 60 FPS oynatıyor bana da yeter de artar hocam.
Sistem bilgilerim imzam da mevcut.

Hız birimini mi yanlış yazdın anlamadım ki aldığın hız 10 Mbps mi? O zaman 4-5 saatte iner. Fakat 1.1 Mbps'yi biz 1 GB hız olarak anladık.

Mbps ile megabayt ı karıştırıyorsunuz. 1.1 Mbps hızınız varsa eğer 20 GB dosya teorikte 1 gün 19 saat sürer ancak stabil olarak 1.1'i alamayacağınızdan dolayı 2 günü bulacak inmesi. Eğer saniyede 1.1 MB indiriyorsanız internet hızınız 8.8 Mbps'dir. Bu ikisini karıştırmayın.

Tekrar ediyorum saniyede 1.3 Mb indiriyor.
İndirilen 76 gb.
Arkadaşım senin indirme hızın 1.3 MB/s yani 1.3 MEGABAYT/saniye, yani 10.4 Mbps veya 10.4 Mb/s yani 10.4 Megabit/saniye. 1 Megabayt = 8 Megabit.
Önce birimi doğru yazın sonra insanlara salak muamelesi yapın

Korsan indiriyorsa %70 açılmaz ben denedim.
Epic'ten indiriyorum kardeşim korsana karşıyım.
Arkadaşım senin indirme hızın 1.3 MB/s yani 1.3 MEGABAYT/saniye, yani 10.4 Mbps veya 10.4 Mb/s yani 10.4 Megabit/saniye. 1 Megabayt = 8 Megabit.
Önce birimi doğru yazın sonra insanlara salak muamelesi yapın
Terbiyeli ve ahlaklı konuşursan sevinirim kimse kimseye muamele yapmıyor tartışıyoruz çocuk olma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…