Rude Player Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2020 #1 GTA V indiriyorum. 75 GB indi, kalan 20 GB kaç saate iner?
Kaan Melih Kilopat Katılım 9 Temmuz 2018 Mesajlar 484 Makaleler 1 Çözümler 3 8 Kasım 2020 #31 Buradan test edebilirsin. Artı 0 Eksi
T TRVDehşeti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 4.653 Çözümler 14 8 Kasım 2020 #32 ZeDXDoGS dedi: Baba parası normal. Parayı yerde buluyoruz. Genişletmek için tıkla... Ne alaka? Ha baba parası ha ana parası alan razı veren razı size n'oluyor? Artı 0 Eksi
ZeDXDoGS dedi: Baba parası normal. Parayı yerde buluyoruz. Genişletmek için tıkla... Ne alaka? Ha baba parası ha ana parası alan razı veren razı size n'oluyor?
Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 8 Kasım 2020 #33 ZeDXDoGS dedi: Korsan indiriyorsa %70 açılmaz ben denedim. Genişletmek için tıkla... Yanlış indirmişsin demektir. Konuya gelirsek 1 gün civarı sürer. Artı -1 Eksi
ZeDXDoGS dedi: Korsan indiriyorsa %70 açılmaz ben denedim. Genişletmek için tıkla... Yanlış indirmişsin demektir. Konuya gelirsek 1 gün civarı sürer.
KS KS Rude Player Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2020 #34 TRVDehşeti dedi: Ne alaka? Ha baba parası ha ana parası alan razı veren razı size n'oluyor? Genişletmek için tıkla... İşte millet bol keseden sallıyor. Allah'a çok şükür işimde gücümdeyim korsan indirerek kimsenin hakkına girmiyorum. Nakerosu dedi: Yanlış indirmişsin demektir. Konuya gelirsek 1 gün civarı sürer. Genişletmek için tıkla... Kardeşim 85 Gb oldu inmek üzere yani 1 gün sürmeyecek. Son düzenleme: 8 Kasım 2020 Artı 0 Eksi
TRVDehşeti dedi: Ne alaka? Ha baba parası ha ana parası alan razı veren razı size n'oluyor? Genişletmek için tıkla... İşte millet bol keseden sallıyor. Allah'a çok şükür işimde gücümdeyim korsan indirerek kimsenin hakkına girmiyorum. Nakerosu dedi: Yanlış indirmişsin demektir. Konuya gelirsek 1 gün civarı sürer. Genişletmek için tıkla... Kardeşim 85 Gb oldu inmek üzere yani 1 gün sürmeyecek.
Babico Megapat Katılım 5 Nisan 2014 Mesajlar 50 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenim Görevlisi 8 Kasım 2020 #35 "(20GB)/(1.1mb/s)" Google'a bunu yazarsan senin için işlemi yapar. Artı 0 Eksi
muslum007 Femtopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2020 #36 TRVDehşeti dedi: O hız değerini indirdiğiniz yerde mi gördünüz yoksa Speedtest gibi sitelerde mi? İndirdiğiniz yerde gördüyseniz MB/s'dir o. Mbps ile MB/s farklı şeyler diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Mbps ile Mb/s aynı şey Mbps Mega byte per second demek Artı 0 Eksi
TRVDehşeti dedi: O hız değerini indirdiğiniz yerde mi gördünüz yoksa Speedtest gibi sitelerde mi? İndirdiğiniz yerde gördüyseniz MB/s'dir o. Mbps ile MB/s farklı şeyler diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Mbps ile Mb/s aynı şey Mbps Mega byte per second demek
T TRVDehşeti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 4.653 Çözümler 14 9 Kasım 2020 #37 muslum007 dedi: Mbps ile Mb/s aynı şey Mbps Mega byte per second demek Genişletmek için tıkla... Aynı şey değil. Hem aynı olsa bile millet keyfiye mi yazack farklı şekilde? Artı 0 Eksi
muslum007 dedi: Mbps ile Mb/s aynı şey Mbps Mega byte per second demek Genişletmek için tıkla... Aynı şey değil. Hem aynı olsa bile millet keyfiye mi yazack farklı şekilde?
PhoenixTech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 2.321 Çözümler 8 9 Kasım 2020 #38 Rude Player dedi: İşte millet bol keseden sallıyor. Allah'a çok şükür işimde gücümdeyim korsan indirerek kimsenin hakkına girmiyorum. Kardeşim 85 GB oldu inmek üzere yani 1 gün sürmeyecek. Genişletmek için tıkla... Şu an indimi ve çalışıyor mu? Acayip merak ettim doğrusu. Artı 0 Eksi
Rude Player dedi: İşte millet bol keseden sallıyor. Allah'a çok şükür işimde gücümdeyim korsan indirerek kimsenin hakkına girmiyorum. Kardeşim 85 GB oldu inmek üzere yani 1 gün sürmeyecek. Genişletmek için tıkla... Şu an indimi ve çalışıyor mu? Acayip merak ettim doğrusu.
KS KS Rude Player Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2020 #39 PhoenixTech dedi: Şu an indimi ve çalışıyor mu? Acayip merak ettim doğrusu. Genişletmek için tıkla... Mükemmel bir şekilde bomba bir FPS ile çalışıyor. Artı 0 Eksi
PhoenixTech dedi: Şu an indimi ve çalışıyor mu? Acayip merak ettim doğrusu. Genişletmek için tıkla... Mükemmel bir şekilde bomba bir FPS ile çalışıyor.
ulas1232 Hectopat Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 533 Çözümler 3 17 Kasım 2020 #40 Rude Player dedi: Şey her 10 dakikada bir GB indiriyor lütfen görüşlerinizi iyice okuyarak yapın yok 2 yıl sonra inecek. İşte aranan mantıklı cevap 2 gün diyorlar saçmalık yemin ederim. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle başlığı okudular öyle yazdılar Artı 0 Eksi
Rude Player dedi: Şey her 10 dakikada bir GB indiriyor lütfen görüşlerinizi iyice okuyarak yapın yok 2 yıl sonra inecek. İşte aranan mantıklı cevap 2 gün diyorlar saçmalık yemin ederim. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle başlığı okudular öyle yazdılar