gta vice city
Kilopat
Nereden indireceksin? Eğer Epic Games'ten indireceksen 1.4 MBps hızı hikaye olur çünkü Epic Games'te indirme hızları yavaş.
Çok ayıp, bu hızı alamayanlar da var.Ben kaç dakikada indirebilirim arkadaşlar?Eki Görüntüle 664183
Epic games indirme hızı açısından çok iyi yanlız.Nereden indireceksin? Eğer Epic Games'ten indireceksen 1.4 MBps hızı hikaye olur çünkü Epic Games'te indirme hızları yavaş.
Yalnız Epic Games indirme hızı açısından çok iyi değil.Epic games indirme hızı açısından çok iyi yanlız.
Google'dan (drive felan kastediyorum)3.5mbps ile indiriyorum epic 4.25 4 mbps ile indiriyor.
Origin Steam epic games gibi oyun platformları oyun dosyalarını indirme açısından çok iyi
Bence o senin internetin den kaynaklı bende epic ye daha hızlı veya tarayıcı ile aynı hızda iniyor.Yalnız Epic Games indirme hızı açısından çok iyi değil.
Google Chrome'da saniyede 2.5 MB ile indirdiğim dosya Epic Games ile 2 MB'ın altında iniyor.
Bence Epic Games sunucularından kaynaklı, çünkü tarayıcıdan hızlı iniyor.Bence o senin internetin den kaynaklı bende epic ye daha hızlı veya tarayıcı ile aynı hızda iniyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.