GTA V 1 hesaba 2 kişi girmek mümkün mü?

Electus0

Hectopat
Daha fazla  
Abimle ve arkadaşlarımızla GTA V oynamak istiyoruz fakat abimle benim tek hesabımız var. Aynı hesaptan birlikte oynayabilir miyiz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef böyle bir şey mümkün olamaz.

Abimle ve arkadaşlarımızla GTA V oynamak istiyoruz fakat abimle benim tek hesabımız var. Aynı hesaptan birlikte oynayabilir miyiz?
GTA 5 bedava olduğu dönemler herkes almıştı onlarca hesap, hesap bulabilirseniz iyi olur bulamazsanız ben de almıştım sanırım ama GTA açacak sistemim yok, kullanıcı adını şifresini bulur sizlere verebilirim.

GTA 5 bedava olduğu dönemler herkes almıştı onlarca hesap, hesap bulabilirseniz iyi olur bulamazsanız ben de almıştım sanırım ama GTA açacak sistemim yok, kullanıcı adını şifresini bulur sizlere verebilirim.
O arkadaşa vermediyseniz banada verebilirsiniz kardeşim banlandı oyundan da.
O arkadaşa vermediyseniz banada verebilirsiniz kardeşim banlandı oyundan da.
Eğer dönmezse.

Kardeşim ben GTA 5 hesabı arıyorum Papara veya ininaliniz varsa para karşılığı satın alabilirim isterseniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı