GTA V %100 CPU Kullanımı Sorunu

ILYNXI

Hectopat
Merhabalar, genelde GTA 5 Online girerken karşılaştığım bir durum var. Oyun çalışırken veya açılırken işlemcinin yorulduğunu görüyorum. Görev yöneticisine baktığımda ise böyle bir şey ile karşılaşıyorum. Bu her zaman olmuyor sanırım çünkü olduğu zaman bariz hissediyorum. Bu tam olarak nedir ve ne yapmam gerekiyor. Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pardon onu unutmuşum. Sıkıntı Windows ile alakalıdır diye düşündüm. Core i5 7600K.

Son düzenleyen: Moderatör:
Grafik ayarlarını yüksek seviyelere çek. Sonra MSI Afterburner ile değerlerin ekran görüntüsünü paylaş.
MSI Afterburner OSD Gösterge Rehberi - Technopat
Ayriyeten taksit taksit söylemek yerine tüm sistem özelliklerini belirt.
İşletim sistemi, işlemci, ekran kartı, bellek, SSD ya da Sabit disk.

Bu aralar çoğu kişide bu sorun var. Şahsen bende de arada oluyor. Oyunla alakalı olabileceğini düşünüyorum. Oyun içi değerlerini paylaş bakalım.

Oyun içi değerler genelde bu şekilde. Oyun açıldıktan sonra İstemci sunucu çalışma zamanı işlemciden yemeyi bırakıyor dediğim gibi genelde açılırken oluyor.
i5 7600k
Gtx 1060 3gb
Corsair ddr4 2400mhz 16gb (2x8)
Asus Z270F
Windows 10 pro

Dosya Ekleri

• Desktop Screenshot 2019.01.17 - 13.37.44.45.png
    28,4 KB · Görüntüleme: 138
Dar boğaz var. Ekran kartını besleyecek bir işlemci almanız gerekiyor.
Yeni bir konu açın tüm sistem özellikleriniz ve bütçenizi belirtin. Forum üyelerimiz size öneri yapsınlar.

Değerler onu gösteriyor.
Ayriyeten sormayı unutmuşum. Monitör çözünürlüğün nedir?
Değerleri söylediğim gibi tüm ayarları yüksek seviyeye çekip paylaştın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…