GTA V %100 Türkçe Yama Çıktı!

• Konuyu başlatan Akif
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 13.768
Sonunda "tamamen" Türkçe GTA V oynayabileceğiz. Yan görevlerden tutun anlık gelişen olaylar bile çevrilmiş. Ayrıca Online'da da uzun süre test edilmiş ancak ceza alınmamış. Yama ise Technogame tarafından hazırlanmış. Tüm ekibe teşekkürler.

Yama linki: GTA V Türkçe Yama - TechnoGame

Yamayı indirmek için siteyi kullanmanızı öneririm.
Çeviri durumu:
  • Altyazı: %100
  • Menü: %100
  • Oyun İçi Etkileşimler: %100
Yamadan ekran görüntüleri:

Kaynak: Technogame, teşekkürler.

Bunlar da henüz yüklediğim yamadan görüntüler:

Son düzenleme:
Aynen öyle. Çoğu arkadaş 5-10 KB/S ile indiriyor. Ancak sanırım ilk ben indirdiğimden 500 KB ile indirdim.

Link çalışıyor arkadaşlar: GTA V Türkçe Yama - TechnoGame
Herhalde indirmek için başında beklediniz. Güzel bir girişim, bazı kişilerde oyundan atma gibi sorunlar oluyormuş, böyle bir şey ile karşılaştınız mı?

Şu anda hikaye moduna başladım. Yarım saattir falan oynuyorum ancak hala bir sorunla karşılaşmadım. Ayrıca uzun bir süre Online'da test edilmiş ve olumlu sonuçlar alınmış.

Evet aslında öyle de denilebilir. Sayfaya girdiğimde görüntülenme sayısı 5'ti.

Bende başında bekliyordum, 50 geçe falan gelmedi bende duşa girdim Bu arada hocam manuel kurulum mu otomatik kurulum mu yaptınız ?

Zaten fark şu; otomatik kurulum da sadece senaryo ve online mod çevirisi yapılmış, manuel kurulum da senaryo, online, heist ve DLC'ler dahil her şeyin çevirisi yapılmış Bu arada internet bir coştu böyle 90Kb/s falan

Sitede indirme linki silinmiş mi yoksa ben mi göremedim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…