GTA V %100 Türkçe Yama Çıktı!

• Konuyu başlatan Akif
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 13.795
Evet indirme linki silinmiş durumda.
Sunucular mı çöktü yoksa yama da ufak bir sıkıntı çıktığı için düzeltip yeniden mi upload edilecek. Herhangi bir açıklama da yapılmamış. Neyse ki ben indirmemi tamamladım, kurulumu yaptım ve şu an oyuna giriyorum haydi hayırlısı

Ve maalesef yamayı kuramadım. Oyunu açınca boş boş baya oynadım ancak yamayı kuramadım çünkü daha önce GTATurk ekibinin Türkçe yaması mevcuttu, oyunun kurulu olduğu dizinde yama yedek diye bir klasör vardı ve bu klasörün içinde ki dosyayı, update klasörünün içindeki ile yer değiştirmem gerekiyordu nasıl becerdiysem yanlışlıkla klasörü sildim. Bundan dolayı da yamayı kuramadım GTA5'i baştan kurduktan sonra artık

Ben indirip kurdum. Bende GTA 5 RELOADED 350.2 sürümü var şuan. Reloaded 372.2 update ve ona uygun crack daha çıkarmadı. Bu şekilde Türkçe yamayı kurduğumda çalışmayı durdurdu hatası alıyorum. Yama 350.2 ve sahte oyunu desteklemiyor mu? Destekliyor diye duymuştum.

Manuel olarak kurarsan sorun olmaz. Ben öyle yaptım açıkcası.

Yamayı 372.2 sürümüne uyumlu yapmışlar yani oyun orijinal olsa direk kurup Türkçe oynarsın ama korsanda 350.2 sürümü en son update ve crack olduğundan 372.2'nin korsanda update ve crack'i çıkmadığından bu yamayı çalıştırmaz bunun yerine GTATürk'ün yaptığı yamayı kullanabilirsin o %100 Türkçe değil ama ana senaryo %95 Türkçe.

Korsan olarak bir yerde rastlamıştım 370 sürümüne ancak çalışıp çalışmadığından emin değilim.

Korsan sürüm kullanan arkadaşlar oyunu 370 sürümüne güncellemeli.
370 sürümünün resmi olarak korsanı çıkmadı. 370 olduğu iddia edilenlerde virüs, trojen falandır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…