GTA V %100 Türkçe Yamaya Hazır Olun

• Konuyu başlatan 9544
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 100
  • Görüntüleme 13.790
Naughty Dog'dan örnek verdiğime göre biliyorum tabi ki. Ve ben İngilizceyi internetten veya özel dersle öğrenmedim. Normal ilkokul ve lise İngilizce derslerinde öğretilenler ve İngilizce oyun ve müzikler ile. Sizde bir oyuncusunuz, bunları biliyorsunuzdur ve bilmeniz gerekir.

Oyunda bazı terimler oluyor ki hiç anlaşılmıyor Europa Universalis 4 oyna anlarsın dediğimi

Hocam GTA V başka derin bir strateji oyunu başka. Çocukken Age of Empires'ı gayet iyi oynardık, GTA SA'yı da

Oyun kesinlikle yapıldığı dille güzeldir, size katılıyorum @nonameaccount .
Çünkü İngilizce'den Türkçe'ye çevirilemeyen bir çok kelime var ve çevrilseler bile o orijinal dildeki tadını vermiyor. (Özellikle küfürler)

Suan yamayi nerden indiripde oyuna atabilirim acaba ?

Suan yamayi nerden indiripde oyuna atabilirim acaba ?
Technogame şuan ne yaptığını bilmiyor, şimdi kapalı ve yamanın güncel oyuna uygun sürümü yok, hikaye modun da eski sürüm yama çalışıyor. GTATürk yamasına bakabilirsin eksikleri tamamlandı mı bilmiyorum kurmadığım için.

Özellikle Technogame yamasını bekleyen biriydim ben ve sağ olsunlar hikaye kısmını technogame.net yaması ile çok güzel tamamladım.
Technogame gelen bağışları hor gördü, geçen ay kapanıyoruz dediler, bu gün sponsor arıyoruz dediler, umarım sponsor bulurlar güzel çevirmenleri var ekibin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…