GTA V %100 Türkçe Yamaya Hazır Olun

• Konuyu başlatan 9544
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 100
  • Görüntüleme 13.730
Upload ettikleri site dandik belli ki. Böyle büyük projeleri Mega.co gibi anında yüksek indirmeleri kaldırabilecek siteler upload etseler. 10Kb/s ile indiriyorum. Neyse nasıl olsa geceler bizim 5:30-6:00 gibi indirmeyi tekrar başlatırım

Hayır. Ben çevrilmeyen bir çok kısım gördüm.
%100 olarak çıkmadı zaten o yama. Senaryo modunu Türkçe oynayabilmemiz için çıkarıldı

Aynen. Bende kendi internetim yavaş sanıp ttnet'e saydırıyordum.

Aynen. Bende kendi internetim yavaş sanıp ttnet'e saydırıyordum.
Pazartesi-Salı günü de inşallah oyunun orijinal sürümüne sahip olacağım Hikaye moduna baştan başlayacağım Türkçe olarak oynaması ayrı bir zevkli olacak Technogame ekibine 5-10 lira bağış yapmayı planlıyorum şahsen. Test aşaması bile 1.5-2 ay sürdü. Oyunda haberlere kadar Türkçeleştirme yapılmış. Büyük emek var gerçekten.

Yükledim ve harika çalışıyor. Şimdi ise senaryoya sıfırdan başlama zamanı.

Arkadaşlar sorun büyük ihtimalle yoğunluktan. Ben 400-500 KB ile indirdim.

Eki Görüntüle 84070
Dayıcım TTNET'in sahibi misin ne yaptın 10Kb/s ile indiriyorum Ayrıca fotoğraf paylaşmayalım lütfen Technogame'in sitesinde fazlasıyla fotoğraf var sabırsızlıktan çatlayacağım yoksa.

Arkadaşlar hazır buradayken bir şey soracağım. Bende GTA5'in ".iso" dosyası var. Yani kurulum dosyası mevcut. GMG'den GTA5 Rockstar keyi satın aldın diyelim ve Rockstar'ın GTA5 indirme programını başlatacağım. Programı başlatmadan önce ben elimde mevcut olan kurulumu atıyorum "Yerel Disk D:/Program Files/Rockstar Games/GTA5" dizinine kurdum. Rockstar'ın GTA5'i indirmek için verdiği programın indirme dizinini de "Yerel Disk D:/Program Files/Rockstar Games/GTA5" olarak seçsem, indirme işlemi direk sonuçlanır mı ? Veya ne biliyim 300-500Mb gibi ufak dosyalar indirip indirme işlemini bitirir mi ? Yoksa baştan mı indirmem gerek ? @Akif

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…