GTA V %100 Türkçe Yamaya Hazır Olun

• Konuyu başlatan 9544
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 100
  • Görüntüleme 13.760
@iDark'ın paylaştığı dosya Bitdefender 2015 ile kontrol edildi, temiz.
Zaten virüslü bir dosya olsa paylaşmaya cesaret edemezdim. Kimse pimpiriklenmesin arkadaşlar, yoğunluktan önce indiren bir arkadaş yüklemiş. Eğer güveniniz yoksa, sabaha kadar bekleyip 100 kb/s'ye falan çıkmasını hayal edebilirsiniz.

Virüs ihtimalinden korkan arkadaşlar için yazdım. Yoksa 1502 mesajınız olmuş Technopat'ta. Tecrübelisiniz.

Setup dosyasında tıkladığımda böyle bir hata aldım:

Çalıştırmak isteyenler "Ek bilgi" yazısına tıklayıp, "Yine de çalıştır" butonuna tıklayabilir.

Virüs ihtimalinden korkan arkadaşlar için yazdım. Yoksa 1502 mesajınız olmuş Technopat'ta. Tecrübelisiniz.
Yok sizin için demedim. Ancak zaten virüslü olsa burada böyle bir şey paylaşma cesaretim olmazdı dediğim gibi. Sayfadaki mesaj sayısı çoğaldığı için linki tekrar buraya koyayım. Görmeyenler görüp indirsin.

MEGA

Setup dosyasında tıkladığımda böyle bir hata aldım:

Eki Görüntüle 84078
Setup dosyasını bir engel olarak görmüş belli ki. Ek bilgi'ye tıklayıp çalıştırabilirsiniz. Ancak bende böyle bir sorun olmadı. Windows Defender kapalı olduğundan olmalı.

Onu bende anlayamadım. Şimdi kontrol ettim ve benim de oyunum İngilizce. Techno Game'nin hatası var sanırım. Çünkü baktığımda bir çok kişi aynı durumda. Yapımcılardan bir açıklama bekleyeceğiz mecburen. Donanımhaber'deki bir çok kişi bu durumdan yakınıyor.

TECHNOGAME GTA5 %100 Türkçe yama (bir aksılik olmaz ise cumartesi günü yayınlanacak )

Şuan ya biz hata yapıyoruz, ya da Techno Game'de bir sorun var. Acaba farklı bir dizine mi kurulacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…