GTA V %100 Türkçe Yamaya Hazır Olun

• Konuyu başlatan 9544
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 100
  • Görüntüleme 13.760
Mega'ya upload edebilir misiniz? Yandex Disk'in bağlantısının hızı sınırlandırılmış. 13 Saat kaldı indirmenin bitmesine.

Hesabıma girerek Disk'ime kaydettim ve sorun çözüldü. Teşekkürler.

"Yamayı yalnızca“372 Online 1.27″ sürümünde kullanın." böyle yazmışlar. Yani oyunu güncellediğimizde kaldırmamız mı gerekecek?

Oyun güncellendiği zaman yeni bir haber yayınlarlar. Keyfinize bakın şimdilik.

Yama korsanlarda çalışmıyor. Girişte GTA V çalışmayı durdurdu hatası veriyor. Boşuna indirmesinler.

GTA V Reloaded versiyonunda denedim. Hikaye yükleniyor kısmında hata verip masaüstüne atıyor. Acaba bu versiyonda deneyip çalıştırabilen var mı?

GTA V Reloaded versiyonunda denedim. Hikaye yükleniyor kısmında hata verip masaüstüne atıyor. Acaba bu versiyonda deneyip çalıştırabilen var mı?

Korsanda çalışıyor ben 3DM versiyonu ile kurdum. Ama manuel olarak direk kurulumdan yüklersen çalışmayı durdurdu hatası veriyor. Sitesinden bak sadece hikaye modunu yükle full türkçe

Korsanda çalışıyor ben 3DM versiyonu ile kurdum. Ama manuel olarak direk kurulumdan yüklersen çalışmayı durdurdu hatası veriyor. Sitesinden bak sadece hikaye modunu yükle full türkçe
Siteye manuel kurulum için video koymuşlar onu takip edip yaptım ve hata vermedi. Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…