Çözüldü GTA V "7002.1" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

maamii

Centipat
Daha fazla  
Uyumluluk gidermeyi falan da denedim olmadı. Launcher'ı sil yükle yaptım olmadı, Rockstar hesabından gir çık yaptım olmadı. Oyunu Epic'ten aldım dosyaları doğruladım bir şey değişmedi kafayı yiyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Hocam ses ayarlarından sıfırla yapıp denedim girdi inşallah bidahaki sefere hata vermez

Ayrıca Epic Games'ten bir kez daha dosya doğruladım Rockstar Games'ten de aynı şekilde doğruladım tekrardan.
NVIDIA hocam 3060.
Ryzen 5 5500 oyun sürücülerini de güncelledm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
- hocam bu adamın yaptığı gibi yapar mısın belki sorun çözülür.

hocam directx sürümüm güncelmiş zaten sorun neyle alakalı acaba

Hocam DirectX sürümüm güncelmiş zaten sorun neyle alakalı acaba.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
- hocam bu adamın yaptığını da dene olmazsa aklımda bir şey daha var onu deneriz.

olmadı hocam :/

Olmadı hocam :/

Hocam kulaklık kullanıyor musun eğer kullanıyorsan kulaklığı çıkar ve başlatdan çalıştır a gel oraya recent yaz entere bas orada çıkan her şeyi sil daha sonra gerçek zamanlı korumayı devre dışı bırak oyunla alakalı tüm her şeyi vb kapat Görev Yöneticisi'nden sonra bilgisyarı kapat ve yeniden çalıştır ve kulaklığını yeniden tak dene aynı sorunu alacak mısın son kozumuzu kullanalım hocam belki işe yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…