Çözüldü GTA V "7002.1" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

maamii

Centipat
Daha fazla  
Uyumluluk gidermeyi falan da denedim olmadı. Launcher'ı sil yükle yaptım olmadı, Rockstar hesabından gir çık yaptım olmadı. Oyunu Epic'ten aldım dosyaları doğruladım bir şey değişmedi kafayı yiyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Hocam ses ayarlarından sıfırla yapıp denedim girdi inşallah bidahaki sefere hata vermez

Ayrıca Epic Games'ten bir kez daha dosya doğruladım Rockstar Games'ten de aynı şekilde doğruladım tekrardan.
hocam recentin içinde dosya yok,kulaklıksız deniyorum kulaklık takıp denedim yine olmadı.Ban falan yesem böyle hata vermez dimi

Hocam recentin içinde dosya yok, kulaklıksız deniyorum kulaklık takıp denedim yine olmadı. Ban falan yesem böyle hata vermez değil mi?

Hata.
Grand Theft Auto V başlatılamıyor. Uyumlu bir ses çalma cihazı algılanmadı. Lütfen ses çalma cihazınızı ve sürücülerinizi kontrol edin. Oyunu oynarken sorun yaşamaya devam ederseniz lütfen https://support.rockstargames.com adresinden Rockstar Games müşteri hizmetleri ile iletişime geçin. Kod:7002.1

- Hocam aldığın hata bu şekilde bazı yabancı kişiler kulaklık takarak sorunu çözmüşler ondan sana da denettim ama yok ban yersen farklı bir hata mesajı alırsın diye düşünüyorum bir şey bu hatayı almana neden oluyor ama çözemedim yazılımsal olarak düzeltilir kesin ama bilemedim destek alman iyi olacak müşteri hizmetlerinden kulaklık driveri vb varsa yükle mutlaka.

Son düzenleme:

Hocam ses ayarlarından sıfırla yapıp denedim girdi inşallah bidahaki sefere hata vermez

Ayrıca Epic Games'ten bir kez daha dosya doğruladım Rockstar Games'ten de aynı şekilde doğruladım tekrardan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…