GTA V açılıştan sonra yavaşlıyor

İşletim sistemi
Windows 10

rzknet

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Bir yıl önce GTA 5 oynamak için internet üzerinden toplama bir PC aldım. Ancak GTA 5 kurduktan sonra oyun çok güzel açılıyor ve başlangıçta hiç kasmadan oynayabiliyorum ama oyunda birkaç görev tamamlandığım zaman çok yavaşlıyor. Oyunu sorunsuz oynamak adına hem Win 7 de denedim hem Win 10 Pro da denedim değişen bir şey yok. Konu hk. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

SİSTEM ÖZELLİKLERİ
1- İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5-4570 CPU @ 3.20GHz 3.19 GHz
2- RAM: 16,0 GB
3- ASUS RX 560 - + 4 GB ekran artı
4- SSD disk vs...

MSI Afterburner kullanarak sıcaklıktan emin olun, eğer sıcaklığa bağlı ise yeni bir işlemci soğutucusu alabilirsiniz. Tabi işlemci soğutucusu almadan önce kasanızın temiz ve macununuzun sürülmüş olduğundan emin olun, belki sıkıntınız işlemci soğutucusu almadan çözülebilir.

Merhaba MSI burner kurdum. Gta 5 te İşlemci sıcaklıklığı 80 ve üstüne çıktığında oyunda yavaşlama oluyor. İşlemci sıcaklığı 85 dereceye kadar cıkıyor. Normal mi? Ekran kartı sıcaklığıda neredeyse işlemci sıcaklığıyla aynı düşüp yükseliyor. Soğutucumu almam lazım? Bilgilendirirseniz sevinirim.

MSI Afterburner kullanarak sıcaklıktan emin olun, eğer sıcaklığa bağlı ise yeni bir işlemci soğutucusu alabilirsiniz. Tabi işlemci soğutucusu almadan önce kasanızın temiz ve macununuzun sürülmüş olduğundan emin olun, belki sıkıntınız işlemci soğutucusu almadan çözülebilir.
Bu saydığım işlemlerin hepsini uyguladınız mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı