GTA V ''activation required'' hatası

RsM01

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi hata alıyorum. Tarih değiştirme, hotspot, yönetici olarak çalıştırma ve Social Club dosyasını silmeyi denedim, hiçbiri çözüm olmadı. Oyunum korsan değil. Yardımcı olur musunuz? Nasıl çözebilirim?

aynısını bende yaşıyorum banada yardımcı olur musunuz karantinadayım telefonum da yok tek oyunum gta çok sıkılıyorum lütfen bir yardım edin

Rockstar Games Launcher ve GTA 5 Online sunucularında genel bakım çalışması var. Bizde giremiyoruz
bilgi için sağol bende dün akşamdan beri giremiyorum saatlerce araştırdım çözüm denedim olmadı.nerden öğrendin acaba bilgiyi kaynak?

Serverlarda şu anda sıkıntı var ve kimse erişemiyor. Aşağıda attığım linkten durumu inceleyebilirsiniz. Kırmızı renk bakımda anlamına geliyor. RDR 2 serverleri de bakıma girdi.

Rockstar Games Customer Support

Ne zaman biter bilgim yok fakat yarına açılacağını düşünüyorum çünkü aktif oyuncu sayısı fazla olan bir oyun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…