Evet, aktif olarak oynuyorum. Platform: PS4.
Beraber oynayalım mı diye soracaktım da cross platform desteklemediği için oynanmıyor.
Evet, aktif olarak oynuyorum. Platform: PS4.
Beraber oynayalım mı diye soracaktım da cross platform desteklemediği için oynanmıyor.
Bende çok isterdim hocam fakat maalesef. Cross platform desteklense çok güzel olurdu.
Öyle, GTA 5 gibi bir oyunda nasıl cross platform olmaz anlamıyorum.
Aslında basit gibi hocam. Mesela PC platformunda Auto aim yok ve açarsanız hile sayılıyor. Fakat PS platformlarında Auto aim var yani bakınca adil olmuyor. Ama yine de desteklense çok güzel olurdu.
Yani bir şekilde çözülürdü be hocam, hani en azından davet yolu ile oynansaydı iyi olurdu. Neyse umutlar GTA 6 ya kaldı tabii 2K olmazsa.
İnşallah hocam, şöyle PS5 fiyatları da normale dönse harika olurdu.
Oo siz dediniz diye baktım bu fiyatlar ne böyle, 12-13K ya bulabiliyorduk geçen ay. Google alışverişler kısmından bakıyorum da şampiyonlar ligi maşallah.
Aslında basit gibi hocam. Mesela PC platformunda Auto aim yok ve açarsanız hile sayılıyor. Fakat PS platformlarında Auto aim var yani bakınca adil olmuyor. Ama yine de desteklense çok güzel olurdu.
PC platrformunda da Auto aim var ama açarsan sadece Auto aim kullanan oyuncular ile oynayabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.