GTA V alınır mı?

Hocam yanlış bilgi olabilir ama tekrar Xbox Game Pass'e geliyor diye bir haber gördüm öyleyse oradan oynanabilir diye düşünüyorum. Tabii 276 TL de günümüz şartlarında çok fazla değil Online da hikaye modu da gayet oynanabilir durumda bana kalırsa alınması da mantıklı.

Geldi ama şu an sadece konsol ve Cloud'dan var. Cloud'dan oynadım enfes 20Mbit internetle akıcı oynadım.

Bence alınır Steam kuru girildiğende yaklaşık 1 k yı geçer die düşünüyorum.
30 dolarlık oyunu 28 dolara satın alıyoruz zaten. Steam'in önerilen kuru kullanılsa ucuzlar bile. Rockstar son oyunlarında hep güncel dolar kurunu kullanıyor.
Edit:40 dolarmış normal fiyatı. Dolar 18,37'den hesaplanmış gibi şu anda. Steam'in doları 20 lira yapacağı söylentisi gerçekleşse bile 735 liradan 800 liraya çıkar maksimum. Ancak önerilen kuru kullanacaklarını sanmıyorum. Rockstar güncel kura göre fiyatlandırır zam yaparsa eğer.

Son düzenleme:
Gta 5 i beğendim ancak story modu çok kısa geldi bi gta san andreas uzunluğunu beklerdim ama sıkıntı yok gibi şuanlık
GTA SA: Oyunun her şeyini tamamlamak, GTA SA'yı ekmekle sıyırmak için 80.5 saati gözden çıkarmanız gerekiyor. Ortalama oyun süresi ise yaklaşık 42.5 saat.

GTA V: GTA V'in tek oyunculu modunda hikâyeyi hızlı bir biçimde 25-30 saat içerisinde bitirebilirsiniz. Eğer oyunun hikâyesini uzun uzun oynayıp bütün içerikleri görmeye çalışırsanız ortalama 50 saatinizi gözden çıkarmanız gerekecek.

Kaynak: Google.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı