GTA V AMD R5 M330 Çalışmıyor

H4sanTV

Hectopat
Daha fazla  
Herkese Selamlar GTA V'i Epic Games üzerinden indirdim fakat ayarlara baktığımda ekran kartımı görmediğini fark ettim laptopum Lenovo g 50-45 ve içinde APU ve ekran kartı var sistemim GTA 5'i APU ile çalıştırıyor diğer ekran kartına nasıl alacağımı bulamadım.
Sistemim
AMD A8-6410 APU (R5 Graphics)
AMD R5 M330
4 GB RAM ( Samsung 1600 MHz CL 11)
500 GB Seagate Harddisk
AMD Driver'i 20.4.2(Güncel)
Windows 10 Home Single

Arama kısmına grafik ayarları yazın. Çıkan pencerede göz at' a basın ve gta 5'in .exe dosyalarını ekleyin. Ekledikten sonra yüksek performans'ı seçin.

Buradaki rehberi kullanarak yapabilirsin.

Sağ tık-görüntü ayarları-grafik ayarları-(oyun ekle)-yüksek performans-tamam.

AMD ayarları.

Oyun-sağ üstten oyun ekle.

AMD'nin yazılımından GTA 5 i yüksek performans modunda açman gerekiyor diye biliyorum. 4 GB RAM ile akıcı bir şekilde oynayabileceğini sanmıyorum ama.

Dediğinizi yaptım fakat bende güç tasarufundada yüksek performantada apu nun adı yazıyor
AMD'nin yazılımından GTA 5 i yüksek performans modunda açman gerekiyor diye biliyorum. 4 GB RAM ile akıcı bir şekilde oynayabileceğini sanmıyorum ama.
2 gün önce 4 gb ram daha aldım oda gelsin daha iyi bir performans alacağını tahmin ediyorum
bende neden olduğunu bilmediğim şekilde güç tasarufundada yüksek performanstata apunun adı yazıyor

Güç ayarlarından cihazı yüksek performans moduna alın. Gelişmiş güç ayarlarında APU' nuz yüksek performansta, R7' niz güç tasarrufunda olabilir.

Güç ayarlarından cihazı yüksek performans moduna alın. Gelişmiş güç ayarlarında APU' nuz yüksek performansta, R7' niz güç tasarrufunda olabilir.
onu nasıl yüksek performansa alacağım

onu nasıl yüksek performansa alacağım
Arama kısmına denetim masası yaz. Çıkan pencerede sistem ve güvenlik> güç seçenekleri> yüksek performans' ı seçin. sonra "plan ayarlarını değiştir" e basın. Açılan pencerede gelişmiş güç ayarlarını değiştir seçeneğine tıklayın. AMD Grafik Güç ayarları diye bir menü olmalı biraz aşağı indiğinde. O menüyü genişletin. R5 M330' u maksimum performansa (hem pilde hem prizde), APU' yu da güç tasarrufuna alın. Cihazı yeniden başlatın.

bende amd grafik güç ayarları diye bir bölme yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…