GTA V anlamsız ban yemek

Daha fazla  
GTA V Online yeni başladım, dün heist yaparken gruba gelen bir adam görevi hile yaparak bitirdi sanırım hedefin ortasına TP olmalar falan haritada TP olmalar bunlar benim bildiğim oyun içinde mümkün olmayan şeyler yeni olduğum için eksik biliyor olabilirim. Bana gelin mailde 30 gün ban yediğim yazıyor ama hangi sebeple ban yediğim yazmıyor büyük bu olaydan ötürü yemişimdir, harici bir ban sebebim olacağını sanmıyorum çünkü daha 19'cuk level olabildim. Öncelikle ban sebebini öğrenip bu banın kaldırılması için yapabileceğim bir şey var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet sorun bu olabilir. Ama o kişiyle arkadaş değilseniz ve hiçbir bağınız yoksa, isteğiniz dışında para almış oluyorsunuz. Belki buradan yürüyerek desteğe yazıp hakkınızı arayabilirsiniz. Eğer gerçekten kural ihlali yapmadıysanız banınız küçük bir ihtimal olsa da açılabilir.

Heist başlamadan önce heist parasının yüzde / pay dağıtımlarında garip yüzdeler görmüş müydünüz? %100, %200 vs. gibi?

Mesela ben modlanmış bir Cayo Perico Heist'a girmiştim, adam herkese %100 vermişti. Herhangi bir ban yemedim. Demek ki size denk gelmiş.

Evet evet gördüm anlayamadım bende ne bunlar diye oransal dağılmlar yanlış hatırlıyor olabilirim ama %125 falandı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı