GTA V "bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor" hatası

sunuy321

Decapat
Merhaba, Windows 10 Home Single Language kullanıyorum. Sistemim de GTA 5 için yeterli, çünkü bir-iki haftadır oynuyorum. Dün oyundan çıktıktan sonra (alt+F4 çekerek çıktım, bir önemi olduğunu sanmıyorum ama söylemek istedim) bugün oyuna giremedim. Girmeye çalıştığımda;
"Bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor. Bilgisayarınıza uygun bir sürüm bulmak için yazılım yayıncısıyla iletişim kurun." şeklinde bir hata veriyor. İnternette çözümler gördüm, birkaç tanesini denedim ama sorun çözülmedi. Sabah da silip indirmiştim, hala hata geçmedi. Ne yapabilirim çözümü ne?

@Recep Baltaş

@518679

Nolur cevap verin allah rızası için yoksa abim beni dövecek

Son düzenleme:
Öncelikle alt+F4 çekerek çıkarsanız sıkıntı yaratabilir. Bu normal. Silip yeniden yüklemişsiniz. İlk olarak Denetim Masası'na girip GTA 5 ve Rockstar Games ile ilgili her şeyi kaldırın. Ardından Rockstar Games Launcher programını yükleyin. (https://socialclub.rockstargames.com/rockstar-games-launcher) Sonra Rockstar Games Launcher'dan GTA 5'i kurun.

Düzenleme: GTA 5'e mod kurdunuz mu? Kurduysanız bu yüzden olabilir. Bir de oyunu Rockstar Games Launcher üzerinden mi, yoksa Steam'den mi açıyordunuz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…