GTA V çalışılacak iş önerisi

Cheat engine"de taktik var. Arabayı pahalıya satabiliyorsun. 10milyar milyor dolar kasmıştım öyle :D
RP kasmayı da polisleri atlatınca gelen RP ile yapabiliyorsun yine Cheat Engine"den.
 
oyuna gelen arabalar çok pahalı oluyor heistten başka görevde fazla para vermiyor o yüzden oyun sarmıyor cheat engine ile yap abartmazsan ban yemezsin
 
Bilgilendirme: GTA evreninden bahsediyoruz. Takan var mı? Adam RP de basar, Cash de... Online da istediği arabayı alıp göreve gidecek. Kimseye zararı yok.
Bilgilendirme sonsuza kadar tozlu raflara kaldırılmıştır.
Haritadaki göreve benim aracımla uzun uzun gidene kadar adamın 10 saniyede oraya varmasının oyun keyfimi düşürmesi çok olası. Ayrıca hileyi savunmanızı anlamadım.
 
Araçlarda hız farkı vs. çok fazla oluyor. Hatta mermi geçirmeyen araba bile var. Ben o arabayı almak için o kadar para kasarken başkalarının hile ile 5 dakikada alması zoruma gider.
O senin sorunun sayın hocam. :) Hileyi de önermiyorum. Sadece oynamak isteyen kendince para hilesi yapıyorsa hiç bir oyuncuya zararı olmaz.
 
Tamamda şirket kurmak için de para gerekiyor değil mi?
Evet ama hiç paranız yoksa havalimanından helikopter alıp hızlıca market soyabilirsiniz ya da görevlerden araba patlatmalı bir şey vardı hızlıca yapıp kasabilirsiniz. Kendinize güveniyorsanız Diamond Casino'da kumar oynayabilirsiniz. Aklıma başka yöntem gelmiyor başlangıç için. Daha fazlasına şuradan bakabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı