GTA V code 134 hatası

İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
10
Arkadaşlar oyunu bu gece yükledim. Şimdi giriş yapmaya çalışırken 3-4 dakika "Connecting to Rockstar Game services." diyor sonra code134 hatasını veriyor. Çözüm nedir?

Dosya Ekleri

• 20201026_134545-1.jpg
    20201026_134545-1.jpg
    183 KB · Görüntüleme: 1.394
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu hangi platformdan aldınız? Ayrıca şunları deneyin;
  1. GTA 5'in dosya konumuna gidin, "GTAVLauncher.exe" dosyasını bulun ve çalıştırın.
  2. Launcher açılmalı ve güncelleme başlamalıdır. (Program açıldıktan sonra görev çubuğu tepsisine küçülmüş olabilir. Orayı kontrol edebilirsiniz.)
  3. Güncelleme tamamlandığında sizi Rockstar Social Club oturum açma ekranına yönlendirir. Giriş yapın ve istenirse e-posta adresinizi doğrulayın.
  4. Her şey tamamlandığında Launcher'i kapatın ve oyuna girin.
Kaynak: I fixed my "Error code 134" problem on Steam! :: Grand Theft Auto V General Discussions (Bu konuyu çevirdim.)

Bunları da deneyebilirsiniz;
  • "C:\Users\%USERPROFILE%\Documents\Rockstar Games" yoluna gidin ve "GTA V" klasörünü silmeyi deneyin. (Her ihtimale karşı dosyaların yedeği bulunsun.)
  • Rockstar Games ve Social Club'ı kaldırmayı deneyin.
Sorun çözülürse bildirebilir misin?

Son düzenleme:
Artı -1 Eksi
Oyunu hangi platformdan aldınız? Ayrıca şunları deneyin;
  1. GTA 5'in dosya konumuna gidin, "GTAVLauncher.exe" dosyasını bulun ve çalıştırın.
  2. Launcher açılmalı ve güncelleme başlamalıdır. (Program açıldıktan sonra görev çubuğu tepsisine küçülmüş olabilir. Orayı kontrol edebilirsiniz.)
  3. Güncelleme tamamlandığında sizi Rockstar Social Club oturum açma ekranına yönlendirir. Giriş yapın ve istenirse e-posta adresinizi doğrulayın.
  4. Her şey tamamlandığında Launcher'i kapatın ve oyuna girin.
Kaynak: I fixed my "Error code 134" problem on Steam! :: Grand Theft Auto V General Discussions (Bu konuyu çevirdim.)

Bunları da deneyebilirsiniz;
  • "C:\Users\%USERPROFILE%\Documents\Rockstar Games" yoluna gidin ve "GTA V" klasörünü silmeyi deneyin. (Her ihtimale karşı dosyaların yedeği bulunsun.)
  • Rockstar Games ve Social Club'ı kaldırmayı deneyin.
Sorun çözülürse bildirebilir misin?
Sorun çözülmedi.

Ben Microsoft Visual'ı onarınca çözüldü. Denetim masası>program kaldır>microsoft Visual C++ 2015>onar butonuna bas.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı