GTA V "Code 134" hatası

denizboğa

Femtopat
Daha fazla  
Ekran Alıntısı.PNG

Ekran Alıntısı..PNG

....PNG

Sırasıyla bu hataları alıyorum. Oyunu Epic Games üzerinden indirdim ve dosyaları doğruladım fakat resimde göründüğü gibi oyuna giriş sağlayamıyorum.

134 sorunu hala düzeltildi, ancak şimdi oturum açma sunucularının yanıt vermemesiyle ilgili tamamen farklı bir sorun var gibi görünüyor. :( Rockstar desteğine göre, GTAV başlatıcısını güncellemeniz gerekiyor, ancak görünüşe göre Steam üzerinden çalıştırılıyorsa düzgün bir şekilde güncellenmiyor, bu yüzden onu bir kez Steam'in dışında çalıştırmanız gerekiyor, işte bunu düzeltmek için yaptığım şey (Feragatname: Bunlar benim için işe yarayan adımlar, ancak sizin için çalışacaklarını HİÇBİR garanti etmiyorum. İşlem basittir, bu yüzden denemekle hiçbir şey kaybetmezsiniz.) GTA V kurulum klasörüne gitmeniz gerekiyor. , ancak Steam üzerinden ulaşmanın en kolay yolu bence... 1.) Steam oyunları listenizde Grand Theft Auto V'i bulun. 2.) Üzerine sağ tıklayın ve Özellikler'e gidin. 3.) Yerel Dosyalar sekmesine tıklayın. 4.) Kurulum klasöründe GTAVLauncher.exe dosyasını bulun ve çalıştırmak için çift tıklayın. 5.) Başlatıcı açılmalı ve güncellemeye başlamalıdır. (Güncelleme ilerleme penceresi, güncelleme sırasında simge durumuna küçülebilir, bu nedenle görev çubuğunuzu kontrol edin ve ekranınızda göremiyorsanız bittiğini veya kapandığını varsaymayın.) 6.) Güncelleme tamamlandığında sizi şuraya götürecektir. Rockstar Social Club oturum açma ekranı. Giriş bilgilerinizi girin ve istenirse e-postanızı doğrulayın. 7.) Oturum açtıktan sonra başlatıcı açılacaktır. İsterseniz "Steam'de Oynat" düğmesini tıklayın veya başlatıcıyı kapatıp Steam istemcinize geri dönüp normalde yaptığınız gibi "Oynat" düğmesini tıklayabilirsiniz. Yine benim için çalıştı ve antrenörüm çalışırken ve tüm bu şeylerle çevrimdışı (Hikaye Modu) oynayabildim. İyi şanslar! :)

134 sorunu hala düzeltildi, ancak şimdi oturum açma sunucularının yanıt vermemesiyle ilgili tamamen farklı bir sorun var gibi görünüyor. :( Rockstar desteğine göre, GTAV başlatıcısını güncellemeniz gerekiyor, ancak görünüşe göre Steam üzerinden çalıştırılıyorsa düzgün bir şekilde güncellenmiyor, bu yüzden onu bir kez Steam'in dışında çalıştırmanız gerekiyor, işte bunu düzeltmek için yaptığım şey (feragatname: Bunlar benim için işe yarayan adımlar, ancak sizin için çalışacaklarını hiçbir garanti etmiyorum. İşlem basittir, bu yüzden denemekle hiçbir şey kaybetmezsiniz.) GTA V kurulum klasörüne gitmeniz gerekiyor. Ancak Steam üzerinden ulaşmanın en kolay yolu bence... 1.) Steam oyunları listenizde Grand Theft Auto V'i bulun. 2.) üzerine sağ tıklayın ve özellikler'e gidin. 3.) yerel dosyalar sekmesine tıklayın. 4.) kurulum klasöründe GTAVLauncher.exe dosyasını bulun ve çalıştırmak için çift tıklayın. 5.) başlatıcı açılmalı ve güncellemeye başlamalıdır. (güncelleme ilerleme penceresi, güncelleme sırasında simge durumuna küçülebilir, bu nedenle görev çubuğunuzu kontrol edin ve ekranınızda göremiyorsanız bittiğini veya kapandığını varsaymayın.) 6.) güncelleme tamamlandığında sizi şuraya götürecektir. Rockstar Social Club oturum açma ekranı. Giriş bilgilerinizi girin ve istenirse e-postanızı doğrulayın. 7.) oturum açtıktan sonra başlatıcı açılacaktır. İsterseniz "Steam'de oynat" düğmesini tıklayın veya başlatıcıyı kapatıp Steam istemcinize geri dönüp normalde yaptığınız gibi "oynat" düğmesini tıklayabilirsiniz. Yine benim için çalıştı ve antrenörüm çalışırken ve tüm bu şeylerle çevrimdışı (hikaye modu) oynayabildim. İyi şanslar! :)

İlgilendiğin için sağ ol. Sistem 32'nin içine gerekli dosyaları atınca sorun çözüldü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı