GTA V (code 217) Güncelleme Hatası

Vivaldo

Hectopat
Daha fazla  
Rockstar üzerinden güncelleme yapmaya çalıştığım zaman(Steam'den almadım) ekran görüntülerindeki hataları veriyor. Devamında, yüklediği kısmın birazını tekrar yükleyip, tekrar aynı hatayı veriyor. Kısır döngüye benzer. Bir çözümü varsa, biri bana yardım edebilirse çok sevinirim.(Bu arada serverlarda bir sıkıntı yok. Sürekli oluyor bu olay. Ayrıca, sadece güncelleme değil, ilk indirmemde de aynı hatayı yaşadım. VPN ile çözdüm ama şu anda VPN'de işe yaramıyor.
gg.png
sdfsdf.png

Son düzenleyen: Moderatör:
DNS ayarlarınızı değiştirmenizi öneririm o hata Social Club' a bağlanılamadığında ortaya çıkıyor muhtelemen sizde de onun için olmuştur. Bu videoya bakabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben bu videodaki denilenleri yaptım işe yaradı, şimdilik sorun halledildi.

Sorun ben de artık oluşmuyor. Rockstar buna bir çözüm getirdi galiba. Güncelleme geldiği zaman internetimin ulaştığı en yüksek hızda hiç durmadan, takılmadan, hata almadan indiriyorum. Ben herkeste düzeldi sanıyordum, demek ki halen bu hatayı alan varmış.

Evet ben oyunu 2 sen önce almıştım, aldıktan sonra yüklerken de hata vermişti her güncellemede de halen hata veriyor.
Bu arada çözüm için teşekkürler internette araştırdığımda hiç bu videoyla karşılaşmamıştım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı