GTA V Code: 7002.1 hatası

kral87

Hectopat
Merhabalar Technopat. Epic Games'in ücretsiz dağıttığı GTA 5 sorunsuz oynuyordum normalde, bir aydır oyunu açmadım ama birkaç gün önce tekrar oynamak istedim. Oyun açılmayıp görseldeki hatayla karşılaştım. Neresine tıklarsam tıklayayım Social Club ekranı kapanıyor, neredeyse bu tür sorun yaşayanların çözüm yollarının tamamını uyguladım, nafile.

Kulaklık, mikrofon değiştir. Epic Games oyunu doğrula, Social Club'tan yönetici olarak başlat. GTA.exe'den önetici olarak başla, belgelerimdeki Rockstar klasörünü sil, oyunu silip aynı zamanda Social silip baştan kur. Her birini denedim. İşe yaramadı, aynı hatayı alıyorum fark ettim ki Windows Defender Social Club dosyalarını virüs görüp engelliyormuş. Onu da serbest ettim, Defender etkisini de kaldırdım. Yakın zamanda crackli Red Dead yükledim. Oyun güzelse satın almadan önce crackli oyunu deneyeyim diye bu konuyu oluştururken aklıma geldi. O oyunun da Social Club girişi vardı ama crackli engelli acaba çakışma oldu da mı böyle bir sorun yaşadım? Red Dead Redemption 2 çalışıyor.

Dosya Ekleri

• aaaaaaa.png
    103,7 KB · Görüntüleme: 159
Çözüm: Kütüphanenize gelin, farenizi GTA 5'in üzerine getirin. Oradan doğrulayın, sorun çözülecektir

Çözüm: Kütüphanenize gelin, farenizi GTA 5'in üzerine getirin. Oradan doğrulayın, sorun çözülecektir
doğrulama işlemini yaptım hatta oyunu kaldırıp tekrar kurup doğruladım fayda etmedi nedense denedim malsef olmadı ilginiz için teşekkürler
Ses kartı sürücünüzü kaldırıp tekrar kurmayı dener misiniz?
bu çözümüde internette gördüm denedim ama yine kar etmedi denedim malsef olmadı ilginiz için teşekkürler
Başka önerileriniz varsa tavsiyelerinize her zaman açığım zaman ayırıp yorum yazanlarada minnetarım teşekkürler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…