GTA V çöküyor

kraladam990

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar; GTA 5'i açıyorum, oyun tam ekran oluyor. 10 saniye sonra siyah ekrandan çöküp oyuna girmiyor. Bazen de pencerede açılıyor, tıklıyorum ve yine oyun çöküyor. Yardımcı olun lütfen.

Selamlar. Bu sorununu düzeltmen için birkaç işlem önereceğim. Eğer ki bu işlemler olmazsa daha detaylı incelememiz için Olay Görüntüleyicisi ve Process Monitor ile bu uygulamaların neler yaptıklarını ve hata sebeplerini öğrenmemiz gerekli.

1. Olarak: Ekran kartı sürücülerini son sürümlerine güncelle.
2. Olarak: Driver Booster vb. bir yazılım varsa kaldır ve sürücülerini tek tek websitelerinden güncel bir şekilde kur.
3. Olarak: Oyunun dosyalarını doğrulama işlemi yap.

Sorun bu çözümleri uyguladıktan sonra hâla devam ederse process monitor ile bir dosya oluşturman gerekli. Onun için bu makaleyi kullanabilirsin;

Son düzenleme:
Rapor paylaşınız:

Aynısı bana da olmuştu. Sıkıntı ekran kartındaydı. Artık oynayamadığım için çözüm veremem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunun RAM kullanımı vb sınırı çok düşük olabilir. Minecraft'a çok TNT patlatınca oyun çökerya sizde de aynı şey GTA V'de olabilir.
Görev yöneticisi ayrıntılar oradan GTA V'ye sağ tıklayıp öncelik ayarladan yüksek yapmayı dener misin (klasik oyun çökme engelleme )

Her şeyi yaptım ama gene aynı FiveM'e giriyor ama GTA V'e girmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…