P PolatKaptan06 Hectopat Katılım 9 Haziran 2018 Mesajlar 23 13 Eylül 2018 #1 GTA V "Corrupt game data Please reboot or reinstall the game" hatası alıyorum. Oyun Steam'den alınma. Mod yüklemedim. Nasıl düzeltebilirim? Dosya Ekleri 26d95326a007e19efd46ad05cf1da528.png 6,8 KB · Görüntüleme: 568 Son düzenleyen: Moderatör: 13 Eylül 2018
GTA V "Corrupt game data Please reboot or reinstall the game" hatası alıyorum. Oyun Steam'den alınma. Mod yüklemedim. Nasıl düzeltebilirim?
Ice Machine Decapat Katılım 25 Haziran 2018 Mesajlar 270 13 Eylül 2018 #2 PolatKaptan06 dedi: GTA V "Corrupt game data Please reboot or reinstall the game" hatası alıyorum. Oyun Steam'den alınma. Mod yüklemedim. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... PolatKaptan06 dedi: GTA V "Corrupt game data Please reboot or reinstall the game" hatası alıyorum. Oyun Steam'den alınma. Mod yüklemedim. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... PolatKaptan06 dedi: GTA V "Corrupt game data Please reboot or reinstall the game" hatası alıyorum. Oyun Steam'den alınma. Mod yüklemedim. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Oyunun dosyaları ya eksik ya da bozuk. Lüften yeniden başlatın veya yeniden yükleyin diyor oyunu. Dosya bütünlüğünü kontrol edin. Artı 0 Eksi
PolatKaptan06 dedi: GTA V "Corrupt game data Please reboot or reinstall the game" hatası alıyorum. Oyun Steam'den alınma. Mod yüklemedim. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... PolatKaptan06 dedi: GTA V "Corrupt game data Please reboot or reinstall the game" hatası alıyorum. Oyun Steam'den alınma. Mod yüklemedim. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... PolatKaptan06 dedi: GTA V "Corrupt game data Please reboot or reinstall the game" hatası alıyorum. Oyun Steam'den alınma. Mod yüklemedim. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Oyunun dosyaları ya eksik ya da bozuk. Lüften yeniden başlatın veya yeniden yükleyin diyor oyunu. Dosya bütünlüğünü kontrol edin.
Su değil kezzap Kilopat Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 202 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2018 #3 Oyun dosyalarını doğrulamayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
Maudit Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2018 Mesajlar 1.238 Çözümler 14 13 Eylül 2018 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS P PolatKaptan06 Hectopat Katılım 9 Haziran 2018 Mesajlar 23 13 Eylül 2018 #5 Su değil kezzap dedi: Oyun dosyalarını doğrulamayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Herşeyi denedim . Artı 0 Eksi
Su değil kezzap dedi: Oyun dosyalarını doğrulamayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Herşeyi denedim .
Ghost25 Femtopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2021 #6 Mrb sorunun eksik dll dosyayi kardes Artı -1 Eksi
fireman0141 Decapat Katılım 26 Mayıs 2019 Mesajlar 11 6 Kasım 2021 #7 Ghost25 dedi: Mrb sorunun eksik dll dosyayi kardes Genişletmek için tıkla... Hangi dll dosyası acaba? Artı 0 Eksi
Ghost25 dedi: Mrb sorunun eksik dll dosyayi kardes Genişletmek için tıkla... Hangi dll dosyası acaba?
Nurullahulus Yoctopat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2022 #8 Sa flashta benim 102 GB GTA oyunum var ve Steam'den yükledim. Bu hatayı alıyorum: "Corrupt Game data please reboot GTA 5" acaba masaüstüne aktarsam olur mu? Artı 0 Eksi
Sa flashta benim 102 GB GTA oyunum var ve Steam'den yükledim. Bu hatayı alıyorum: "Corrupt Game data please reboot GTA 5" acaba masaüstüne aktarsam olur mu?