GTA V DirectX hatası

İşletim sistemi
Windows 7

Muanwi

Centipat
Adsız.png

Doğrulama yaptım, düzelmedi. Belgelerden settings'i sildim, oyuna giriyor ama DirectX 11'e çekiyor. DirectX 10 yapınca açılmıyor. Nasıl düzeltebilirim? DirectX 10.1 de denedim, sonuç aynı.

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
DirectX sürücünüzde sorun olabilir bir ihtimal. DirectX sürücüsünü kaldırıp tekrar kurun.

DirectX İndirme Aracı

Ayrıca işe yaramazsa Windows 10 2004 sürümüne geçin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu link'te arkadasın anlattıklarını yapınız video'nun açıklama ve yorum kısmında ekstra olarak yapılması gerekenler var C++ ve DiretX'ile ilgili deneyin.aynı hatayı almanız şart değil sorun ana kaynağı DirectX ve C++ ile ilgili.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu link'te arkadasın anlattıklarını yapınız video'nun açıklama ve yorum kısmında ekstra olarak yapılması gerekenler var C++ ve DiretX'ile ilgili deneyin.aynı hatayı almanız şart değil sorun ana kaynağı DirectX ve C++ ile ilgili.

Düzelmedi bide logfile dosya konumu nerededir?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı