GTA V Donma sorunu

XBox diye birşey var , fps kaybına falan yol açıyor acaba onu kapatmış mıydın?
Eğer ki kapatmadıysan ; Arama yerine "xbox" yazıp çıkan simgeye tıkla , oradan giriş yap sol taraftaki ayarlar dişlisine tıklayıp oyun DVR'a girdikten sonra kapalı hale getirir misin?

XBox diye birşey var , fps kaybına falan yol açıyor acaba onu kapatmış mıydın?
Eğer ki kapatmadıysan ; Arama yerine "xbox" yazıp çıkan simgeye tıkla , oradan giriş yap sol taraftaki ayarlar dişlisine tıklayıp oyun DVR'a girdikten sonra kapalı hale getirir misin?
XBOX yazdım, girdim. Sen dediğinde anca kayıt oldum. Sonrasında kapatmadım, devam ettim. Dediğin DVR'a da girdim en üstte '' Oyun DVR kullanırken oyun kliplerini ve ekran görüntülerini kaydet '' var, altındaki tik işaretlenmiş durumda. Bunu mu kapatmam gerekiyor?

XBOX yazdım, girdim. Sen dediğinde anca kayıt oldum. Sonrasında kapatmadım, devam ettim. Dediğin DVR'a da girdim en üstte '' Oyun DVR kullanırken oyun kliplerini ve ekran görüntülerini kaydet '' var, altındaki tik işaretlenmiş durumda. Bunu mu kapatmam gerekiyor?
Evet tam olarak onu kapatman gerekiyor.

Bekliyorum dostum (y)
Gelmediğine göre sorunun düzeldi sanıyorum.
Geldim dostum, sağ ol yardımın için. Lâkin sorunum devam ediyor. Şunu belirtmeliyim, eskisinden daha az drop yaşadım fakat hala devam ediyor.

Değerleri gösteren pencerenin SS'ini aldım fakat kaydetmemiş bilgisayar. Telefondan çektim, onu da atmamadım. Tek tek yazıyorum, değerlendirirsiniz.

GPU1: 65 C, 91 %, 45 %, 0 %, 5 %, 1202 MHz
GPU2: 3 %, 0 %
MEM1: 2506 MHz, 3166MB
MEM2: 99MB
D3D11: 45 FPS, 24.6 MS
CPU1: 70 C, 52 %
CPU2: 70 C, 31 %
CPU3: 70C
CPU: 41 %
Ram: 6915MB

Değerler nasıl? Ne yapmamı öneriyorsunuz?

@Recep Baltaş
@KABAMSI
@xLykia

Sorun devam ediyor.

Cihazınızda SSD yoksa sorun HDD kaynaklı olabilir çünkü Dell 7559 serisi modellerde yavaş bir HDD kullanıyor ve sorun yaşanabiliyor. Oyun içerisindeyken Görev Yöneticisinden RAM kullanımına bakınız, RAM yetersiz gibi görünüyor.
Görev yöneticisinden işlemler kısmında GTA V değerlerine baktığımda sırasıyla,
CPU: %4,6
Bellek: 1,360.8 MB
Disk: 0 MB/sn ve ağ kısmıda 0 olarak gözüküyor.

Bu değerlerin üstünde ki genel yazılarda ise,
CPU: %34
Bellek: %85
Disk: %100

olarak gözükmekte.

Bellek kullanımı sınırda ama sorun yok, SSD şart HDD'niz yetişemiyor maalesef.

Düzenleme: Ekran kartını güncelledim, Malwarebytes programını kapatıp oyuna girdim ve sorunum çözüldü. Oyun akıyor MaşAllah. İlgilendiğiniz için teşekkürler. Sorun tekrarlarsa yeni konu açacağım.

@xLykia
@''Furkan Emir''

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı