GTA V DualShock 4 ileri hareket etmiyor

MehmetSLH

Hectopat
Makaleler
1
Oyunu Epic Games üzerinden açıyorum sol analog tuşunu hareket ettirdiğim zaman telefon açılıyor karakter ilerlemiyor bu sorunu nasıl çözebilirim? Teşekkürler.

Nasıl sıfırlayacağım hocam.

Hocam programsız çözebileceğim yol var mıdır?
Sorunun neyden kaynaklandığını anlamadığımdan dolayı böyle bir çözüm yolu sundum fakat zaten Dualshock4'ünüzün tüm fonksiyonlarını düzgün bir şekilde kullanmak için DS4Windows kurmanız daha faydalı olacaktır. Bu arada kontrolcüyü DS4Wİndows'a bağlarken bir video izlemeniz daha iyi olur.

Ayarlardan kontrolleri varsayılan ayarlara döndür seçeneği varsa basarak deneyebilirsiniz programsız düzeltmeyi.

Sorunun neden kaynaklandığını anlamadığımdan dolayı böyle bir çözüm yolu sundum fakat zaten DualShock4'ünüzün tüm fonksiyonlarını düzgün bir şekilde kullanmak için DS4Windows kurmanız daha faydalı olacaktır. Bu arada kontrolcüyü DS4Windows'a bağlarken bir video izlemeniz daha iyi olur.

Ayarlardan kontrolleri varsayılan ayarlara döndür seçeneği varsa basarak deneyebilirsiniz programsız düzeltmeyi.

Steam de etkinleştirdim kolu ama program ile çakışmaz değil mi?

Steam de etkinleştirdim kolu ama program ile çakışmaz değil mi?
Çakışır maalesef. Çözümü var fakat biraz zahmetli oluyor. Steam'e bağlıysa da bir nevi driver görevi görüyor indirmenize gerek yok. Sorunu başka türlü çözmeye çalışsanız daha iyi olur. Sol analog Gamepad Tester'da sorunsuz bir şekilde çalışıyor mu veya GTA'da menüdeyken?

Çakışır maalesef. Çözümü var fakat biraz zahmetli oluyor. Steam'e bağlıysa da bir nevi driver görevi görüyor indirmenize gerek yok. Sorunu başka türlü çözmeye çalışsanız daha iyi olur. Sol analog gamepad Tester'da sorunsuz bir şekilde çalışıyor mu veya GTA'da menüdeyken?

Evet sorunsuz çalışıyor sağ analog ekranı döndürüyorum sol ile ileri gitmeye çalıştığımda telefon açıyor hiçbir şey yapamıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı