Çözüldü GTA V düşük FPS

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 10

ricardomilosjr

Kilopat
Yer
Istanbul
Merhaba, fotoğraftan da anlaşılacağı üzere hemen hemen her şeyi kapatmama rağmen testlerde 20FPS zor alıyorum. En azından 60FPS sabit almanın bir yolu var mı?

Grafik kartı MX130, YouTube'da gayet yüksek FPS alınan videoları mevcut.

1593960887491.png

Windows update yapmayı deneyin, DDU ile driverlarınızı kaldırıp tekrar kurun, antivirüs ile bilgisayarınızı taratın ve tekrar oynamayı deneyin belki FPS'iniz artar.

Merhaba, fotoğraftan da anlaşılacağı üzere hemen hemen her şeyi kapatmama rağmen testlerde 20FPS zor alıyorum. En azından 60FPS sabit almanın bir yolu var mı?

Resolution ayarlarını da düşürebilir misiniz? Size FPS'te baya katkısı olacaktır. 1280x720 deneyin hala devam ediyorsa 1024x768 deneyebilirsiniz. YouTube'da baktığım bir test videosunda o çözünürlükte oynuyordu videoyu çeken kişi. İlk göze çirkin gelecektir ama alıştıkça güzel gelmeye başlar.

Son düzenleme:

Oyununuz korsan ise böyle durumlar yaygındır ancak korsan değilse; sürücülerinizi güncelleyin, CCleaner ile bir temizlik yapın, virüs programınızı kapalı tutun ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Ek olarak; oyundaki ekran çözünürlüğünü düşürün.

Oyununuz korsan mı?

Değil.

Resolution ayarlarını da düşürebilir misiniz? Size FPS'te bayağı katkısı olacaktır. 1280X720 deneyin hala devam ediyorsa 1024X768 deneyebilirsiniz. YouTube'da baktığım bir test videosunda o çözünürlükte oynuyordu videoyu çeken kişi. İlk göze çirkin gelecektir ama alıştıkça güzel gelmeye başlar.

Tamam deneyeceğim.

Windows Update yapmayı deneyin, DDU ile driverlarınızı kaldırıp tekrar kurun, antivirüs ile bilgisayarınızı taratın ve tekrar oynamayı deneyin belki FPS'iniz artar.

Windows Update güncel, NVIDIA grafik kartını güncelleyeceğim şimdi. 2 tane olduğu için UHD'yi güncellememe gerek yok sanırım.

Son düzenleme:
Çok az çözünürlük düşürün ve gölgeleri kapatın. Windows oyun modunu açın arka planda uygulama bırakmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok Az Çözünürlük Düşürün Ve Gölgeleri Kapatın. Windows Oyun Modunu Açın Arka Planda Uygulama Bırakmayın.

Oyun modu zaten açık, gölgeleri nasıl kapatacağım?
Oyununuz korsan ise böyle durumlar yaygındır ancak korsan değilse; sürücülerinizi güncelleyin, CCleaner ile bir temizlik yapın, virüs programınızı kapalı tutun ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Ek olarak; oyundaki ekran çözünürlüğünü düşürün.

CCleaner kullanmıyorum, Malwarebytes ve Windows Defender yeterli oluyor.

Oyuna gir ESC bas oyunun ayarları gelir yanda graphic yazar oraya gir mause ile aşağı kaydir Shadow yazar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı