Merhaba, fotoğraftan da anlaşılacağı üzere hemen hemen her şeyi kapatmama rağmen testlerde 20FPS zor alıyorum. En azından 60FPS sabit almanın bir yolu var mı?
Grafik kartı MX130, YouTube'da gayet yüksek FPS alınan videoları mevcut.
Windows update yapmayı deneyin, DDU ile driverlarınızı kaldırıp tekrar kurun, antivirüs ile bilgisayarınızı taratın ve tekrar oynamayı deneyin belki FPS'iniz artar.
Merhaba, fotoğraftan da anlaşılacağı üzere hemen hemen her şeyi kapatmama rağmen testlerde 20FPS zor alıyorum. En azından 60FPS sabit almanın bir yolu var mı?
Resolution ayarlarını da düşürebilir misiniz? Size FPS'te baya katkısı olacaktır. 1280x720 deneyin hala devam ediyorsa 1024x768 deneyebilirsiniz. YouTube'da baktığım bir test videosunda o çözünürlükte oynuyordu videoyu çeken kişi. İlk göze çirkin gelecektir ama alıştıkça güzel gelmeye başlar.
Oyununuz korsan ise böyle durumlar yaygındır ancak korsan değilse; sürücülerinizi güncelleyin, CCleaner ile bir temizlik yapın, virüs programınızı kapalı tutun ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Ek olarak; oyundaki ekran çözünürlüğünü düşürün.
Resolution ayarlarını da düşürebilir misiniz? Size FPS'te bayağı katkısı olacaktır. 1280X720 deneyin hala devam ediyorsa 1024X768 deneyebilirsiniz. YouTube'da baktığım bir test videosunda o çözünürlükte oynuyordu videoyu çeken kişi. İlk göze çirkin gelecektir ama alıştıkça güzel gelmeye başlar.
Windows Update yapmayı deneyin, DDU ile driverlarınızı kaldırıp tekrar kurun, antivirüs ile bilgisayarınızı taratın ve tekrar oynamayı deneyin belki FPS'iniz artar.
Oyununuz korsan ise böyle durumlar yaygındır ancak korsan değilse; sürücülerinizi güncelleyin, CCleaner ile bir temizlik yapın, virüs programınızı kapalı tutun ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Ek olarak; oyundaki ekran çözünürlüğünü düşürün.