ricardomilosjr Kilopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 123 Çözümler 1 Yer Istanbul 5 Temmuz 2020 #1 Merhaba, fotoğraftan da anlaşılacağı üzere hemen hemen her şeyi kapatmama rağmen testlerde 20FPS zor alıyorum. En azından 60FPS sabit almanın bir yolu var mı? Grafik kartı MX130, YouTube'da gayet yüksek FPS alınan videoları mevcut. Sürprizbozan: foto
Merhaba, fotoğraftan da anlaşılacağı üzere hemen hemen her şeyi kapatmama rağmen testlerde 20FPS zor alıyorum. En azından 60FPS sabit almanın bir yolu var mı? Grafik kartı MX130, YouTube'da gayet yüksek FPS alınan videoları mevcut. Sürprizbozan: foto
KS KS ricardomilosjr Kilopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 123 Çözümler 1 Yer Istanbul 5 Temmuz 2020 #11 CanbeyT dedi: Oyuna gir ESC bas oyunun ayarları gelir yanda graphic yazar oraya gir mause ile aşağı kaydir Shadow yazar. Genişletmek için tıkla... Kapatma yok ki normal/high var. Artı 0 Eksi
CanbeyT dedi: Oyuna gir ESC bas oyunun ayarları gelir yanda graphic yazar oraya gir mause ile aşağı kaydir Shadow yazar. Genişletmek için tıkla... Kapatma yok ki normal/high var.
Addvar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 1.266 Makaleler 4 Çözümler 9 5 Temmuz 2020 #12 ricardomilosjr dedi: Kapatma yok ki normal/high var. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
ricardomilosjr dedi: Kapatma yok ki normal/high var. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS ricardomilosjr Kilopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 123 Çözümler 1 Yer Istanbul 5 Temmuz 2020 #13 Addvar dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tamam şimdi 60FPS sabit alıyorum dikey eşitleme sayesinde de görüntü çamur gibi, DirectX11 yapsam olur mu 10 yerine. Artı 0 Eksi
Addvar dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tamam şimdi 60FPS sabit alıyorum dikey eşitleme sayesinde de görüntü çamur gibi, DirectX11 yapsam olur mu 10 yerine.
Addvar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 1.266 Makaleler 4 Çözümler 9 5 Temmuz 2020 #14 ricardomilosjr dedi: Tamam şimdi 60FPS sabit alıyorum dikey eşitleme sayesinde de görüntü çamur gibi, DirectX11 yapsam olur mu 10 yerine. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmayacağını düşünüyorum. DX10'dan DX11'e geçince bazı ayarlar da açılacaktır. Onları tekrardan düşüğe almayı unutma. Artı 0 Eksi
ricardomilosjr dedi: Tamam şimdi 60FPS sabit alıyorum dikey eşitleme sayesinde de görüntü çamur gibi, DirectX11 yapsam olur mu 10 yerine. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmayacağını düşünüyorum. DX10'dan DX11'e geçince bazı ayarlar da açılacaktır. Onları tekrardan düşüğe almayı unutma.
KS KS ricardomilosjr Kilopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 123 Çözümler 1 Yer Istanbul 6 Temmuz 2020 #15 Tamam sorun çözülmüşe benziyor, iyi kötü 60FPS alıyorum. Artı 0 Eksi Çözüm