Steam GTA V Enhanced 19.79$

• Konuyu başlatan letrai
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 485
Ben gecenin gazabına uğradım sanırım. Hâlâ anlamadım hocam. Özür dilerim.
1773865923487.png

Oyunda 2 paket var. 15 dolara düşen paket aşağıdaki. 19 dolara düşen pakette yukarıdaki. 15 dolara düşmediği için siz sanki 19 dolara düşmüş gibi görüyorsunuz.

1773865987361.png

Şu anki indirimde olan paket, her zaman 19 dolara düşüyor. Hata veya zam yok yani.

Bu arada bir şey sormak istiyorum ben vaktiyle Epic Games üzerinden legacy versiyonunu ücretsiz aldım ve bana Enhanced tanımlanmıştı, steam üzerinde ayrı tutuluyor olarak gözüküyor doğru mu?

@letrai, ayrı tutulmuyor. Steam'de de Legacy sahiplerine verildi. Ayrıca Enhanced alanlara Legacy'de veriliyor.

Hala iyi oyun alınır ve oynanır? Epic 2020 de verdi ayrıca 6 sene oldu. Almayanlar illa vardır. GTA 5 vermeseydi Epic kimse bilmiyordu. :D
GTA5 vermeseydi Epic'i kimse mi bilmiyordu? Ne yaşıyorsun kardeş 😀 Ben alınmaz da demiyorum ama 15 dolara alınmaz GTA5 hesap kaynıyor ortalık o bedavaya alanlardan 200'e çekersin bulamazsan ortak hesap alır hikayeyi bitirirsin 15-20TL ye.

13 yıllık oyuna göre hala fiyatı fazla değil mi?
Fazlalığı geçtim Rockstar zaten kazanacağını kazandı sildi süpürdü tabağı sıyırdı yani oyunu hala canlı tutan online kısmı. Bence 10 Dolar etmez 20TL ye aldım yarım saat oynayıp sildim sıkıldım. Ama bira ara bir daha şans vereceğim.

GTA 5 vermeseydi Epic'i kimse mi bilmiyordu? Ne yaşıyorsun kardeş 😀 ben alınmaz da demiyorum ama 15 dolara alınmaz GTA 5 hesap kaynıyor ortalık o bedavaya alanlardan 200'e çekersin bulamazsan ortak hesap alır hikayeyi bitirirsin 15-20TL'ye.

Bro oyunu alan hikaye için almıyor ki? Online ve FiveM için alıyolar. Ayrıca ortak hesap olayı sıkıntı çünkü Rockstar hesabı giriyorsun o kısımda patlarsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı