Epic Games GTA V Enhanced kütüphaneye eklenmedi

3240220_101.jpg

hocam ben oyunu bedava dağıtılırken almıştım onunla mı alakalı bilmiyorum ama benim kütüphanemde premium edition var enhanced yok mağazadan arayınca 1000tlye enhanced cıkıyor anlamadım

hocam ben oyunu bedava dağıtılırken almıştım onunla mı alakalı bilmiyorum ama benim kütüphanemde premium edition var enhanced yok mağazadan arayınca 1000tlye enhanced cıkıyor anlamadım
kanka bende beleşken almıştım kütüphanede var yükledim ama rockstar games oyun sende yok diyor bende 7002.1 hatası veriyor yeni sürüm geldi diye silmiştim normalini geri yüklüyorum :(

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-03-04 162748.png
    Ekran görüntüsü 2025-03-04 162748.png
    406,6 KB · Görüntüleme: 99
kanka bende beleşken almıştım kütüphanede var yükledim ama rockstar games oyun sende yok diyor bende 7002.1 hatası veriyor yeni sürüm geldi diye silmiştim normalini geri yüklüyorum :(
7002.1 hatası giderldi. Epic games'ten bedavaya alan arkadaşlar ticket atıp sorunu çözebilir. Yüklenme süreleri kısaldı deniyor ama tam tersine hikaye modu olsun online olsun tam tersine artmış. Grafiklerde çok büyük bir artış yok, DLSS ve NVIDIA Reflex çok buglu çalışmış gibi duruyor ama kapatıp açmadan etkisini göremiyorsunuz. FSR 3 Native AA ekstra FPS düşürüyor. Hikaye modu karakterimi aktaramadım her yolu denedim hata veriyor ve birçok kişide böyleymiş(Redditte gördüğüm kadarıyla)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı