GTA V Enhanced versiyonda Frame Scaling FPS'i etkilemiyor

keremimsii

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 5 5500 4.2 GHz | Ekran kartı: XFX Speedster SWFT 210 AMD Radeon RX 6600 8 GB GGDR6 128 Bit | Anakart: Asrock B450M-HDV R4.0 | RAM: Lexar Thor 2x8 3200Mhz CL18 DDR4 | SSD: Crucial 500 GB P3 Plus M.2 SSD | Kasa: MSI MAG Forge M100A D60 600W
Meslek
Öğrenci
Ekran kartım 4060 ve işlemcim i5 13400F, sürücülerim güncel. GTA V Enhanced sürümünde Maximum RT ön ayarında herhangi bir Frame Scaling olmadan 70 FPS alıyorum. DLSS veya FSR açsam bile FPS etkilenmiyor, hala 70. RDR2'de denedim onda FPS etkilendi, 60'dan 80-90 civarlarına çıkardı. Sorun neden kaynaklanıyor, çözümü nedir?

GTA'da genel bir sorun galiba. Ben de de FSR etkilemiyor.

Darboğaz yaptırıyor. DLAA ve DLLS Quality'i denedim ve şöyle diyebilirim ki:
DLAA kullandığımda ortalama 90-100 FPS alıyorum ve ekran kartı kullanımı %90'ın üstünde oluyor her zaman.
DLSS Quality'de yine ortalama 90-100 FPS alıyorum ancak ekran kartı kullanımı %70'lerde takılıyor.
En yakın zamanda bu darboğaz sorununu çözerler umarım.

Hele Online modda GPU hiç beslenemiyor. İşlemciye çok yük biniyor şu an. Optimizasyon kötü.

GTA'da genel bir sorun galiba. Ben de de FSR etkilemiyor.
Arkadaşım FSR kullanıyor ve etkiliyor.
Darboğaz yaptırıyor. DLAA ve DLLS Quality'i denedim ve şöyle diyebilirim ki:
DLAA kullandığımda ortalama 90-100 FPS alıyorum ve ekran kartı kullanımı %90'ın üstünde oluyor her zaman.
DLSS Quality'de yine ortalama 90-100 FPS alıyorum ancak ekran kartı kullanımı %70'lerde takılıyor.
En yakın zamanda bu darboğaz sorununu çözerler umarım.
Hele Online modda GPU hiç beslenemiyor. İşlemciye çok yük biniyor şu an. Optimizasyon kötü.
Sanırım haklısınız optimizasyon sorunu var. Bir ara düzeltirler. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı