GTA V Epic hesabından çıkış yapılıp Steam'dan oynanır mı?

Ghost Of Batman

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta biraz saçmalamış olabilirim ama olay şöyle. Bende GTA V hem Steam'de hem de Epic'te var. Epic'te ücretsizken almıştım Steam'den kuzenim hediye etti ben Steam'den oynamak istiyorum. Epic Games hesabını Social Club'tan unlink edip Steam'den oynayabilir miyim? Cevap verenlere teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun dosyaları farklı. Aynı oyun sayılmıyor. Steam'den oynamak için Steam'den indirmen gerekiyor.

Rockstar Launcher'de iki hesapta gözüküyor bende hocam. RDR2'ye gireceksem eğer Play on Epic yazıyor mesela. Epic'ten aldığım oyunu silsem Steam'dan aldığım oyun ile sıfırdan giriş yapamaz mıyım?

Rockstar Launcher'de iki hesapta gözüküyor bende hocam. RDR2'ye gireceksem eğer Play on Epic yazıyor mesela. Epic'ten aldığım oyunu silsem Steam'dan aldığım oyun ile sıfırdan giriş yapamaz mıyım?
Hesabını aktarır mısın onu bilemem ama steamden oynamak istiyorsan steamden indirmen gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı