GTA V eski sürüme geri dönme

Mehmet Demirr

Megapat
Daha fazla  
Ben bir arkadaşımdan kendime bilgisayarıma GTA V'i aktardım ve Single Player'de oynuyordum sorunsuz çalısıyordu. Google'den bulduğum oyun update dosyası indirdim ve oyuna girmeye çalıştığımda girmiyor. Tekrar eski sürüme nasıl döneceğim? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uygulamaya sağ tıklayım Özellikler>Önceki sürümlere girip ordan geri yükleyebilirsin sanırsam crackli bir GTA ancak öyle kurtarırsın ya da update dosyasında eskisine çevir adında birşey var ise onu denemeni öneririm. Teşekkürler ve Başarılar :)

Uygulamaya sağ tıklayım Özellikler>Önceki sürümlere girip ordan geri yükleyebilirsin sanırsam crackli bir GTA ancak öyle kurtarırsın ya da update dosyasında eskisine çevir adında birşey var ise onu denemeni öneririm. Teşekkürler ve Başarılar :)
Senin dediğin gibi yaptım ama kullanılabilecek önceki sürüm yok diyor başka çözüm yolu yok mu ? Yine de teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı