GTA V flash belleğe atarak oynamak

Katılım
28 Mayıs 2015
Mesajlar
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, GTA V oyununu alıcaktım. Aklıma bir fikir geldi. Oyun 150 tl. Onun yerine 64 GB'lik flash bellek alsam ve babamın arkadaşı olan internet kafeden GTA V'i flasha alsam PC'de oyun açılır mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yani diyorsun ki evde indirmek yerine internet kafede indireyim, dosyaları bilgisayarıma atayım. Olur.
Evde önce indirme işlemine başla, sonra durdur. Daha sonra tamamını indirdiğin dosyaları USB belleğe at, o dosyaları daha sonra bilgisayarında oyunun inmeye başladığı klasörün içine aktar. Sonrasında kendi bilgisayarında indirme işlemini tekrar başlat. Dosyaları tarayıp gerekli güncelleme varsa onları da indirecektir, sonrasında oyun açılır.
 
Yanlış anlamadıysam oyunu almak yerine internet kafeden korsanını flash belleğe atacaksınız.Tamam ne kadar sağlıklı olmasa da işe yarayabilir. Ancak yine de orijinal almak daha iyidir.
 
Orjinal al steam dan. Orjinal olunca her türlü güncellemeden yararlanırsın fakat korsanda öyle bir şey yok. Şuan bakıyorum bellekler 60 TL civarı. Yani alabilirsin sıkıntı çıkmaz, ama orjinal al derim, online da oynayabilirsin. (Arkadaşların altta fatih başkır (steam adın buysa) şuan GTA 5 oyunuyor, yazısı bir zenginliktir :D)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı