GTA V FPS düşüşü

İşletim sistemi
Windows 10

geralt23

Decipat
Daha fazla  
Eskiden olmazdı böyle bir şey. CPU kullanımı %85 civarında ekran kartı kullanımı ise bir türlü %100 olmuyor. %66 civarında geziyor. Bazen daha düşük High ve Low ayarlarda da aynı FPS alıyorum ve sürekli drop giriyor. Eskiden böyle bir sorunum olmazdı oyun orijinal Epic Games üzerinden oynuyorum.

Memreduct programı ile RAM'inizi düzenli olarak temizleyin, virüs taraması yapın, Isınma problemi varsa termal macunu yenileyin ya da içini temizleyin. Hiç bir şekilde çözüm bulamazsanız sıfırlayın.

Artı -1 Eksi
Hocam sistem düşükse eğer ayarları düşürün veya V-Sync açacaksınız.
Dediklerim olmadıysa şu videoyu izleyebilirsiniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ekran kartını ve işlemcini yazar mısın cezan kalkınca?

i3 4160.
MSI RX 460 4 GB.
MSI H81M-P33
4+4 1600MHz RAM.
1TB HDD.
400W Aerocool sistemim bu şekilde hocam.

Eskiden derken ne kadar eskiden.
O zamandan itibaren hiç driver güncellediniz mi veya sisteminizle ilgili herhangi bir değişiklik yaptınız mı?

1-2 ay önce en son o zamanlar güncellemiştim son sürüme güncelliyorum işe yararsa haber ederim hocam sağ olun.

Hocam sistem düşükse eğer ayarları düşürün veya V-Sync açacaksınız.
Dediklerim olmadıysa şu videoyu izleyebilirsiniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Driver güncellemek işe yaramazsa deneyip haber ederim hocam sağ olun.

Memreduct programı ile RAM'inizi düzenli olarak temizleyin, virüs taraması yapın, ısınma problemi varsa termal macunu yenileyin ya da içini temizleyin. Hiçbir şekilde çözüm bulamazsanız sıfırlayın.

O programı kullanıyorum hocam ısınma sorunum yok Max. 70 derece görüyor işlemcim ekran kartı da aynı tavsiye için teşekkürler.
Eskiden derken ne kadar eskiden.
O zamandan itibaren hiç driver güncellediniz mi veya sisteminizle ilgili herhangi bir değişiklik yaptınız mı?

Driver güncelledim daha beter oldu GPU kullanımı %50'yi zor görüyor sanırım oyun sıkıntılı.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı