GTA V Game exited with code 0x80000003

altar01

Hectopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Meslek
makine mühendisliği öğrenicisi
Yardımcı olabilecek kime var mı ?

Laptoplar da olduğuna dair yazılar var internette. Cihazınız Laptop mu?
Evet.

Eğer yasak değilse benim için fark etmez tabi birde anlatırsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ozaman şunu bir deneyin:
Aygıt yöneticisini açın ve nvidia cihazınızı devre dışı bırakın.(Böylece geriye sadece Intel'in yonga setindeki HD Graphics ile görüntü aktarımı sağlanacak.) Bu şekilde oyunu açtıktan hemen sonra Aygıt yöneticisinden Nvidia kartınızı tekrar etkinleştirip oyuna geri dönün.
Umarım bu işe yarar.

İndirdikten sonra ne yapacağım ?
Dosyayı oyunun kurulu olduğu yere atıp oradan başlatmanız gerekiyor, sorununuz çözülürse kullanıcı adınızı verin, beraber oynayalım isterseniz ^^

Ekran görüntüsü göremiyorum.

Edit: Şöyle yapın, PlayGTAV.exe dosyasını kısayol olarak masaüstüne gönderin, sonra sağ tıklayıp konumun sonuna " -verify" yazın, boşluk dahil. Dosyaları tanıması gerekiyor. Eğer nasıl yapacağınızı anlamadıysanız TeamViewer ile bağlanabilirim.

Hata alıyorum hala

Hata alıyorum hala

Aşağıdaki konuda belirtildiği üzere,
GTA V "Game executable path not found. Please reinstall the game." hatası

Edit: Dediğim gibi bir şekilde dosyaların kontrol edilmesi gerekiyor. Fakat sizin sisteminizde bu verify kısmını yapmak için bir çözüm bulmanız gerek.
Edit 2: Dosyaların toplamı 81 GB olması gerek, bende öyle çünkü.

Hata verdi.

Oyun steam den aldım dosyaları doğrulama yapıyorum eksik dosya yok.

Ne hatası aldınız hocam? Birde HD Graphics Driverların güncel olmalı. Oyun açıldıktan sonrada geri ekran kartına dönmelisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…