Sırf konuya mesaj atmak için üye oldum ^^ PlayGTAV.exe dosyası gibi bir saçmalık var, evet. İsterseniz bu dosyayı sizin için upload edip paylaşabilirim? Ben de aynı sorunu yaşıyordum 1-2 ay öncesine kadar çünkü.
Ozaman şunu bir deneyin:
Aygıt yöneticisini açın ve nvidia cihazınızı devre dışı bırakın.(Böylece geriye sadece Intel'in yonga setindeki HD Graphics ile görüntü aktarımı sağlanacak.) Bu şekilde oyunu açtıktan hemen sonra Aygıt yöneticisinden Nvidia kartınızı tekrar etkinleştirip oyuna geri dönün.
Umarım bu işe yarar.
Edit: Şöyle yapın, PlayGTAV.exe dosyasını kısayol olarak masaüstüne gönderin, sonra sağ tıklayıp konumun sonuna " -verify" yazın, boşluk dahil. Dosyaları tanıması gerekiyor. Eğer nasıl yapacağınızı anlamadıysanız TeamViewer ile bağlanabilirim.
Windows'u sildim derken trolledim Patch attığı yerde boş alan olmadığından bu hatayı veriyormuş. Yer açtıktan sonra güncelledi ve düzeldi. Bu hatayı vermesinin sebebi patchleri kontrol eden dosyanın silinmiş olması olabilir.
Edit: Dediğim gibi bir şekilde dosyaların kontrol edilmesi gerekiyor. Fakat sizin sisteminizde bu verify kısmını yapmak için bir çözüm bulmanız gerek.
Edit 2: Dosyaların toplamı 81 GB olması gerek, bende öyle çünkü.
Ozaman şunu bir deneyin:
Aygıt yöneticisini açın ve nvidia cihazınızı devre dışı bırakın.(Böylece geriye sadece Intel'in yonga setindeki HD Graphics ile görüntü aktarımı sağlanacak.) Bu şekilde oyunu açtıktan hemen sonra Aygıt yöneticisinden Nvidia kartınızı tekrar etkinleştirip oyuna geri dönün.
Umarım bu işe yarar.