Münyr Hectopat Katılım 4 Haziran 2018 Mesajlar 748 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci. 18 Mayıs 2020 #1 Bildiğiniz üzere GTA V ücretsiz oldu. Benim de sistemim çoğu kişininki gibi yetmiyor. Oyunu GeForce Now üzerinden oynayabilir miyim?
Bildiğiniz üzere GTA V ücretsiz oldu. Benim de sistemim çoğu kişininki gibi yetmiyor. Oyunu GeForce Now üzerinden oynayabilir miyim?
Dryus Gigapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2015 Mesajlar 5.939 Makaleler 11 Çözümler 23 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri M1 Macbook Air 16/256GB Cinsiyet Erkek Meslek DevSecOps 18 Mayıs 2020 #2 Resmi olarak hayır. Artı 0 Eksi
detista Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.276 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 18 Mayıs 2020 #3 Münyr dedi: Bildiğiniz üzere GTA V ücretsiz oldu. Benim de sistemim çoğu kişininki gibi yetmiyor. Oyunu GeForce Now üzerinden oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... GeForce Now'a GTA V gelecek mi? - Technopat Sosyal Artı 0 Eksi
Münyr dedi: Bildiğiniz üzere GTA V ücretsiz oldu. Benim de sistemim çoğu kişininki gibi yetmiyor. Oyunu GeForce Now üzerinden oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... GeForce Now'a GTA V gelecek mi? - Technopat Sosyal
F3arlessTR Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 1.335 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Malatyaa Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2020 #4 Nasil? Artı 0 Eksi
2 240702 Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 1.059 Çözümler 8 18 Mayıs 2020 #5 Münyr dedi: Bildiğiniz üzere GTA V ücretsiz oldu. Benim de sistemim çoğu kişininki gibi yetmiyor. Oyunu GeForce Now üzerinden oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşımda da GeForce Now var. Daha gelmemiş sanırım. Büyük ihtimalle gelebilir. Yakında oynayabilirsin. Artı 0 Eksi
Münyr dedi: Bildiğiniz üzere GTA V ücretsiz oldu. Benim de sistemim çoğu kişininki gibi yetmiyor. Oyunu GeForce Now üzerinden oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşımda da GeForce Now var. Daha gelmemiş sanırım. Büyük ihtimalle gelebilir. Yakında oynayabilirsin.
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.394 Çözümler 70 Yer Istanbul 18 Mayıs 2020 #6 Oynanmıyormuş. Yanlış bir siteden görüntüledim. :/ Artı 0 Eksi
detista Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.276 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 18 Mayıs 2020 #7 V. Scaletta dedi: Oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Rockstar desteğini çekti. Yani oynanamıyor. Artı 0 Eksi
V. Scaletta dedi: Oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Rockstar desteğini çekti. Yani oynanamıyor.
cagancandas Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 2.683 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Mayıs 2020 #8 V. Scaletta dedi: Oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi yaymayın Rockstar bütün oyunlarını Now dan kaldırdı.Gelir mi bilmiyorum fakat şu anlık yok. Artı 0 Eksi
V. Scaletta dedi: Oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi yaymayın Rockstar bütün oyunlarını Now dan kaldırdı.Gelir mi bilmiyorum fakat şu anlık yok.
2 240702 Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 1.059 Çözümler 8 18 Mayıs 2020 #9 detista dedi: Rockstar desteğini çekti. Yani oynanamıyor. Genişletmek için tıkla... Münyr dedi: Bildiğiniz üzere GTA V ücretsiz oldu. Benim de sistemim çoğu kişininki gibi yetmiyor. Oyunu GeForce Now üzerinden oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam Stadia ile anlaşmışlar sanırım. Ben gelebilir diye düşünmüştüm. Artı 0 Eksi
detista dedi: Rockstar desteğini çekti. Yani oynanamıyor. Genişletmek için tıkla... Münyr dedi: Bildiğiniz üzere GTA V ücretsiz oldu. Benim de sistemim çoğu kişininki gibi yetmiyor. Oyunu GeForce Now üzerinden oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam Stadia ile anlaşmışlar sanırım. Ben gelebilir diye düşünmüştüm.