Çözüldü GTA V giriş noktası bulunamadı hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 8.1
Çözüm
Windows Update güncellemelerinin hepsini yapın düzelmez ise raporu GTA5.exe için alın ve tekrar atın.
Yanlış bilgilendirme
Regedit/HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/Current Control Set/Control/Windows Error Mode değerini 2 yapın.

Olmaz ise msvcp100.dll dosyasını yeniden indirip C:\Windows\System32 dizinine atın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gülecek bir şey yok yeğenim de aynı sorunu yaşadı bu şekilde çözdük.
Attığınız ilk çözüm sadece hata mesajlarını kapatır hatayı engellemez, attığınız ikinci çözüm ise forumda yasak. 3.parti sitelerden DLL indirip System32'nin içine atmayı kesinlikle önermiyoruz. Raporu inceleyip ona göre yorum yapın, raporda söylediğiniz hiçbir dosya hatalı değil.

Tam tersi, hata oluştuğunda hatayı belirtir, sonraki scriptin çalışmasını engeller böylece hatanın tam kaynağı saptanabilir.
Bizim uyguladığımız çözümde değeri 2 yapıp hatalı script de beklemesini sağlayıp sistem içinde var olan "msvcp100.dll" dosyasının aslında hatalı olduğunu ve scriptin yürütülmesini engellediğini anladık ve dosyayı benim bilgisayarımdan aldığımız kopya ile değiştirdik ve sorun ortadan kalktı.

Dediğim gibi, hatalı dosya bu değil, maalesef attığınız çözüm bir şeye yaramayacak gibi duruyor. Arkadaşın attığı raporu da inceleyiniz.
Biz log kaydı almamıştık ama arkadaşın log kaydında da msvcp100.dll'nin hiç çalışmadığını gördüm. Keza ucrtbase.dll nin bulunamadığını yani runtime hatası olduğunu biliyoruz. msvcp100.dll dosyası da zira runtime library dosyasıdır.

Farklı bir şey de olabilir evet ama ben halen bu dll dosyasından kaynaklandığı inancındayım. Zamanında log alsa idik kesin konuşabilirdim ama bilemiyorum, arkadaş dener ise ortaya çıkacaktır.

Arkadaşın raporunda msvcp100.dll yok zaten. Siz nasıl o olduğu inancındasınız anlamıyorum. Hadi onu da geçtim sizin hatalı olduğuna inandığınız msvcp100.dll dosyası 2010 Runtime kitaplığına bağlı, aynı zamanda da ucrtbase.dll hatalı diyorsunuz ve bu dosya ise 2015 Runtime kitaplığına bağlı. Alakası olmayan iki dosya. Onun dışında 2013 kitaplığına bağlı 2 dosyada da hata mevcut. Arkadaş raporu yanlış almış fakat attığı rapora dayanarak attığınız çözümün bununla bağı olmadığını söyleyebilirim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…