GTA V görev yok

İşletim sistemi
Windows 11

ferhatyilmaz

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar GTA 5'te hiçbir problem yokken exercising demon görevinden sonra görev gelmemeye başladı ve haritada hiçbir şey yok oyunu silip yükleyemem internetim çok kötü %70, 6 dayım birisi yardımcı olsun. Arabayı gizle micheali ara lesteri ara mark getaway location demeyin çünkü hepsini yaptım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar GTA 5'te hiçbir problem yokken exercising demon görevinden sonra görev gelmemeye başladı ve haritada hiçbir şey yok oyunu silip yükleyemem internetim çok kötü %70, 6 dayım birisi yardımcı olsun. Arabayı gizle micheali ara lesteri ara mark getaway location demeyin çünkü hepsini yaptım.

Hocam galiba oyunun main hikayesi bitmiş gelirse yan görevler var diye biliyorum.

Zamanında Xbox'da oynarken sahilde Franklin Ve Trevor'u grup arama yaparak çözmüştüm sorunu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı