inventorman Centipat Katılım 27 Haziran 2024 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #1 GTA'da aktif tüm görevlerde görev başı birkaç diyalog geçtikten sonra NPC'ler olduğu yerle kalıyor. Etrafda gezinirsem de NPC'ler hareket etmeye devam ediyor polisler falan da her şey. Var nasıl çözeceğim? Kurduğum modlardan mı kaynakli? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Aralık 2024
GTA'da aktif tüm görevlerde görev başı birkaç diyalog geçtikten sonra NPC'ler olduğu yerle kalıyor. Etrafda gezinirsem de NPC'ler hareket etmeye devam ediyor polisler falan da her şey. Var nasıl çözeceğim? Kurduğum modlardan mı kaynakli?
KS KS inventorman Centipat Katılım 27 Haziran 2024 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #11 kingyiğit123 dedi: Hocam tam nasıl bir sıkıntı, kayıt alarak gösterme şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Dosyayı yükleyemiyorum boyutu yüzünden Artı 0 Eksi
kingyiğit123 dedi: Hocam tam nasıl bir sıkıntı, kayıt alarak gösterme şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Dosyayı yükleyemiyorum boyutu yüzünden
K kingyiğit123 Decapat Katılım 12 Aralık 2023 Mesajlar 1.020 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #12 inventorman dedi: Dosyayı yükleyemiyorum boyutu yüzünden Genişletmek için tıkla... Video ise streamable, fotoğraf ise hızlıresim tarzı bir yere atmayı deneyin. Artı 0 Eksi
inventorman dedi: Dosyayı yükleyemiyorum boyutu yüzünden Genişletmek için tıkla... Video ise streamable, fotoğraf ise hızlıresim tarzı bir yere atmayı deneyin.
KS KS inventorman Centipat Katılım 27 Haziran 2024 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #13 kingyiğit123 dedi: Video ise streamable, fotoğraf ise hızlıresim tarzı bir yere atmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Video Unavailable This video is unavailable. streamable.com Artı 0 Eksi
kingyiğit123 dedi: Video ise streamable, fotoğraf ise hızlıresim tarzı bir yere atmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Video Unavailable This video is unavailable. streamable.com
K kingyiğit123 Decapat Katılım 12 Aralık 2023 Mesajlar 1.020 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #14 inventorman dedi: Video Unavailable This video is unavailable. streamable.com Genişletmek için tıkla... Çok garip bir sıkıntı gerçekten. Daha önce hiç görmedim. Battleye açıksa kapatın. Artı 0 Eksi
inventorman dedi: Video Unavailable This video is unavailable. streamable.com Genişletmek için tıkla... Çok garip bir sıkıntı gerçekten. Daha önce hiç görmedim. Battleye açıksa kapatın.
KS KS inventorman Centipat Katılım 27 Haziran 2024 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #15 kingyiğit123 dedi: Çok garip bir sıkıntı gerçekten. Daha önce hiç görmedim. BattlEye açıksa kapatın. Genişletmek için tıkla... BattlEye eye açıkken modlae yüzünden zaten oyuna giremiyorum. Artı 0 Eksi
kingyiğit123 dedi: Çok garip bir sıkıntı gerçekten. Daha önce hiç görmedim. BattlEye açıksa kapatın. Genişletmek için tıkla... BattlEye eye açıkken modlae yüzünden zaten oyuna giremiyorum.