Çözüldü GTA V görünmez binalar

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

theonlyreduxx

Hectopat
Ben geçenlerde GTA 5 yükledim fakat tek bir sorun fark ettim o da görünmez harita sorunuydu. Ne yaparsam yapayım yine de çözülmüyor. DirectX versiyonunu değiştiriyorum ayarlardan yine olmuyor. Distance scaling değiştiriyorum o da olmuyor bu sorunun sebebi nedir ve nasıl çözülür? Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 1661421326546.png
    446,4 KB · Görüntüleme: 114
Çözüm

Oyun içinden MSAA ayarını 2X yapıp öyle dene.
AMD HD8600M Ekran Kartı
i5-4200U İşlemci
6 GB RAM
HDD

Sisteminiz bu oyunu oynamak için biraz yetersiz duruyor.

Başka bilgisayar satın almak istemiyorsanız ve bilgisayarı hızlandırmak istiyorsanız 128 veya 256 GB SSD'lerden birini alıp takabilirsiniz. Ama oyundaki sorunu %100 çözer mi onu bilemeyiz.

Ayrıca ekran kartı sürücüleriniz yüklü mü, değil mi, yüklüyse de güncel mi bilmiyoruz. Belki bir ihtimal onla ilgili olabilir. Bu ekran kartı OEM (orijinal ekipman üreticisi) olduğu için AMD'nin kendi sitesinde sürücüsü yok. O yüzden bilgisayarınızın modelini aratıp internet sitesindeki sayfasından destek kısmından ekran kartı sürücüsünü indirip kurun, öyle deneyin bir de.

Donanım değişikliği dışında çözülebileceğini düşünmüyorum. Bu konuda tecrübeli arkadaşlar varsa konuya yazarlar umarız.

Arkadaşımız genel itibarıyla problemi özetlemiş. Bizim bunların üstüne ekleyebileceğimiz bir şey yok gibi gözüküyor. Sabırla güzel güzel açıklayıcı şekilde yazıp cevap verdiğiniz için sizin adınıza ben mutlu oldum. Ağzınıza sağlık

Teşekkürler

Bu arkadaş yetkili bir abiye benziyor arkadaşın dediklerine katılıyorum sisteminiz biraz yetersiz. HDD varsa takılmalar ve dünya yüklemelerindeki sorunlar normal SSD'ye geçme şansınız varsa geçin.
Eğer sorunlar yeni yeni olmaya başladıysa Steam üzerinden dosya doğrulaması yapabilirsiniz.
(Oyundaki grafik kalitesini düşürün. Eğer düşürünce kasmaya başladıysa biraz arttırabilirsiniz.)

Bende aynı durumdan muzdariptim ve sırf bu yüzden SSD aldım fakat yine çözülmedi. MSI Afterburner'dan kullanım değerlerine baktım ve işlemcinin darboğaza uğradığını gördüm. Bunun çözümü için VSync'i Half (Yarım) yapın. FPS'iniz monitörünüzün Hz'nin yarısına (60 FPS ise 30 FPS alacaksınız.) düşecektir fakat sorunun çözüleceğini düşünüyorum.

Oyun içinden MSAA ayarını 2X yapıp öyle dene.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…